“Πρέπει να προσευχηθούμε γι’ αυτόν!” Ο Enrique Iglesias έχει ένα σοβαρό πρόβλημα υγείας που έχει γίνει αιτία ανησυχίας

“Η κατάστασή του έχει επιδεινωθεί σοβαρά!”😢Λόγω σοβαρών προβλημάτων υγείας, ο Enrique αναγκάστηκε να ακυρώσει προγραμματισμένες εμφανίσεις😱😔Όλα είναι πολύ σοβαρά, μάθετε τι συνέβη εδώ👇👇👇👇

Ο Enrique Iglesias μίλησε ανοιχτά για τη σοβαρή ασθένειά του. Λόγω των προβλημάτων, μάλιστα, ακύρωσε τις εμφανίσεις του και δήλωσε ότι ούτε η επόμενη εμφάνιση θα πραγματοποιηθεί. Όπως φαίνεται αυτό οφείλεται στην πνευμονία του τραγουδιστή.

Οι γιατροί λένε ότι χρειάζεται σωστή ξεκούραση και θα πρέπει να μείνει στο σπίτι. Το είπε σε όλους τους θαυμαστές του λίγες ώρες πριν την έναρξη της συναυλίας στο Μεξικό. Φυσικά, ζήτησε συγγνώμη γι’ αυτό, αλλά αυτή είναι η περίσταση.

“Έχω πνευμονία, δεν μπορώ να πετάξω και πρέπει να ξεκουραστώ εντελώς. Λυπάμαι πολύ που ακύρωσα τις συναυλίες μου, αλλά το κυριότερο είναι ότι όλα είναι καλά. Ελπίζω να συνεχίσω το ταξίδι μου σύντομα”, δήλωσε η τραγουδίστρια.

Θυμίζουμε ότι ο ηθοποιός έχει ένα αγόρι και μια κόρη, αλλά πολλοί θαυμαστές δεν είναι ακόμα σίγουροι για την κατάσταση της σχέσης του ζευγαριού․

Like this post? Please share to your friends: