“Προσπάθησε να μην ερωτευτείς!” Αυτή είναι η ομορφιά που έχει γίνει η μέχρι πρότινος “παχουλή και μη ελκυστική” κόρη του Τραβόλτα

Πολλοί θυμούνται ακόμα την κόρη του Τραβόλτα ως “χοντρή”, αλλά δεν έχουν ιδέα πώς εμφανίζεται τώρα! 😮😍 Όσοι την κορόιδευαν ήθελαν τα λόγια τους πίσω όταν είδαν την κληρονόμο του ηθοποιού μετά από μια απίστευτη απώλεια βάρους! 😉🤌 Από ένα παχουλό κορίτσι, έχει μετατραπεί σε μια κούκλα της οποίας τις νέες φωτογραφίες μπορείτε να βρείτε σε αυτό το άρθρο! 👇

Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι όχι μόνο οι διασημότητες και οι αστέρες του θεάματος, αλλά και οι απόγονοί τους τραβούν πάντα την προσοχή του κοινού. Η ζωή και η εμφάνισή τους δεν παύουν ποτέ να προκαλούν το ενδιαφέρον. Οι θαυμαστές συνεχίζουν να αναρωτιούνται αν θα ακολουθήσουν τα βήματα των γονιών τους ή όχι και το σημερινό άρθρο αφορά τον J. Travolta και την οικογένειά του.

Εδώ είναι η Ella Bleu που έχει ήδη καθιερωθεί ως μια ανεξάρτητη σταρ που “αξίζει” να πετύχει μόνη της μεγάλη επιτυχία. Πολλοί τη θυμούνται ακόμα ως το παχουλό κορίτσι από τις προηγούμενες αναρτήσεις του Αμερικανού ηθοποιού αλλά όλα έχουν αλλάξει από τότε.

Το να πούμε ότι η Bleu έχει εξελιχθεί πολύ από τότε δεν είναι τίποτα να πούμε. Πέρα από το ότι είναι κόρη μιας από τις πιο ταλαντούχες και πανύψηλες μορφές της αμερικανικής κινηματογραφικής βιομηχανίας, ξεχωρίζει με το χάρισμα και την αφοσίωσή της στις σπουδές και την καριέρα της.

Έχει ήδη ξεκινήσει ένα ξεχωριστό κινηματογραφικό ταξίδι. Έχει ήδη κάνει το ντεμπούτο της σε ένα αμερικανοϊταλικό θρίλερ “The Poison Rose”. Αξίζει να σημειωθεί ότι σύντομα θα κοσμήσει τις οθόνες μας σε μια νέα ταινία – μια διασκευή της “Αλίκης στη χώρα των θαυμάτων”.

Δυστυχώς, η μητέρα της και σύζυγος του Travolta έφυγε από τη ζωή από καρκίνο και άφησε όλη την οικογένεια σε δάκρυα και θλίψη. Όλοι λένε ότι η Kelly Preston θα ήταν σίγουρα περήφανη για την κληρονόμο της και υπάρχει αλήθεια σε αυτό.

Like this post? Please share to your friends: