«Πόδια σαν σπίρτα!» Αυτή είναι η απάντηση του Κλούνεϊ στις επικρίσεις για την εμφάνιση της συζύγου του

Ο κόσμος συμβούλεψε την Amal να μην φοράει πλέον μίνι αποκαλώντας τα πόδια της «άσχημα»!🤬 Η σύζυγος του ηθοποιού εμφανίστηκε με φούστα και όλοι μιλάνε για τη σιλουέτα της! 🤯🫢Ένα κύμα κριτικής χτύπησε τη γυναίκα, αλλά ο σύζυγός της ήταν εκεί για να την προστατεύσει! 💪🫂Δείτε πώς αντέδρασε σε αυτό το άρθρο! 👇

Είναι πέρα από κάθε αμφιβολία ότι είναι από τα πιο ανθεκτικά ζευγάρια της show business. Για όσους δεν γνωρίζουν ακόμα, η Amal είναι μια ταλαντούχα και ιδιαίτερα ικανή Βρετανίδα δικηγόρος.

Όχι μόνο η τονισμένη θηλυκότητα και η απόκοσμη γοητεία της Amal, αλλά και η εξυπνάδα και το χάρισμά της έχουν συμβάλει στα αισθήματα του George για εκείνον. Απλώς δεν μπορούσε να μείνει αδιάφορος απέναντι στην κομψότητα και τη χάρη της που θαμπώνουν απολύτως όλους γύρω της.

Υπενθυμίζεται ότι οι περισσότεροι θεατές θυμούνται τον Clooney για τον ρόλο του στο «O Brother» και στο «Where Art Thou». Όσον αφορά την προσωπική του ζωή, δεν είναι πλέον μυστικό ότι η καρδιά του ανήκει σε μία και μόνο γυναίκα.

Παρ’ όλα αυτά, η εμφάνισή της προκαλεί συχνά σάλο με αποτέλεσμα να προκαλεί ανάμεικτες αντιδράσεις. Ενώ το περιοδικό ELLE μοιράστηκε ένα άρθρο με τίτλο «54 Moments Amal Cooney Looked Absolutely Gorgeous», κάποιοι έχουν εντελώς διαφορετική άποψη χαρακτηρίζοντας τα πόδια της «άσχημα» και «πολύ λεπτά σαν σπίρτα».

Έτσι περιγράφει ο Clooney τη σύζυγό του: «Είναι εκπληκτική και έχει μεγάλη αίσθηση του στυλ – δεν υπάρχει στιλίστας ή οτιδήποτε άλλο, απλά βγαίνει έτσι και είναι εκπληκτική. Και το κάνει ενώ έχει 11 υποθέσεις σε εξέλιξη – κυριολεκτικά. Οπότε είναι μια καταπληκτική γυναίκα».

Like this post? Please share to your friends: