“Πόσο ανατριχιαστικό! Σταμάτα!” Έτσι χάλασαν οι αμέτρητες επεμβάσεις ομορφιάς την πρώην σύζυγο του Σβαρτσενέγκερ

Ετοιμαστείτε να τρομάξετε αν δείτε την πρώην σύζυγο του Σβαρτσενέγκερ σε νέες αμοντάριστες φωτογραφίες! 😱🤐Η Shiver εμφανίστηκε μετά από πολλαπλές πλαστικές επεμβάσεις και προκάλεσε σάλο με τη δραστική μεταμόρφωσή της! 🤯🫣 Δείτε πώς είναι τώρα σε αυτό το άρθρο! 👇👇👇

Οι παπαράτσι έπιασαν πρόσφατα την Μαρία Σίβερ, την πρώην σύζυγο του θρυλικού Σβαρτσενέγκερ στους δρόμους της Σάντα Μόνικα. Οι φωτογραφικοί φακοί απαθανάτισαν πρόσφατα τη γυναίκα που έχει αλλοιώσει ανεπανόρθωτα την εμφάνισή της. Η πρώην καλλονή ήταν δύσκολο να αναγνωριστεί.

Το να πούμε ότι έχει μεταμορφωθεί μέχρις αγνώστου ταυτότητας δεν είναι στην πραγματικότητα τίποτα να πούμε. Στο κυνήγι της αιώνιας νεότητας, έχει υποστεί αισθητές αλλαγές οι οποίες, δυστυχώς, όχι μόνο δεν κατάφεραν να της χαρίσουν περισσότερη γοητεία, αλλά της πήραν και την ομορφιά.

“Δεν θα δεις τίποτα πιο τρομακτικό από αυτό σήμερα!”, “Τι έγκλημα ήταν να χαλάσει μια τέτοια ομορφιά!”, “Όταν οι πλαστικοί χειρουργοί το παράκαναν!”, “Πώς μπορούμε να το ξεχάσουμε αυτό;”, “Ο Arnold θα τρομοκρατούνταν αν την έβλεπε τώρα!”.

Πρέπει να αναφερθεί ότι η Μαρία και ο Arnold ήταν παντρεμένοι για 25 χρόνια. Η διαδικασία του διαζυγίου κράτησε σχεδόν 10 χρόνια και μόλις πέρυσι πήραν επίσημα διαζύγιο.

Like this post? Please share to your friends: