«Πώς μοιάζει το πραγματικό πάθος!» Η δημόσια εμφάνιση της Jodie Foster και της συζύγου της αξίζει την ιδιαίτερη προσοχή μας

Έφερε τη σύζυγό της στα βραβεία και δεν έκρυψε καν τα συναισθήματά της απέναντί της! ❤️‍🔥🤭Η σπάνια εμφάνιση της ηθοποιού και της συντρόφου της Alexandra Hedison έγινε αντικείμενο συζητήσεων! 🤯🧐Δείτε μερικά στιγμιότυπα από την έξοδό τους σε αυτό το άρθρο! 👇

Η δημόσια εμφάνιση της ηθοποιού και της συζύγου της στα βραβεία άφησε έντονη εντύπωση σε όλους απολύτως τους παρευρισκόμενους και έγινε θέμα έντονων συζητήσεων στα social media.

Το ζευγάρι δύσκολα μπορούσε να κρύψει τα παθιασμένα συναισθήματά του ο ένας για τον άλλον και έδειξε ζεστασιά και στοργή που γίνεται καλά αισθητή ακόμα και μέσα από την οθόνη. Η επιλογή της Hedison έπεσε σε ένα πανέμορφο ντύσιμο Yves Saint Laurent.

Όσον αφορά την Foster, η εξαιρετική ηθοποιός έδωσε την προτίμησή της σε κομψό φόρεμα Gucci συμπληρώνοντάς το ιδανικά με κοσμήματα Cartier που αναδείκνυαν τη χάρη και τη θηλυκότητά της. Και οι δύο επέλεξαν total-black outfits και έδειχναν αρμονικές.

Για όσους δεν γνωρίζουν, η σχέση τους ξεκίνησε το 2013 και από τότε υποστηρίζουν πάντα ο ένας τον άλλον.

Και οι δύο είχαν προηγούμενες σχέσεις και έμαθαν πολλά από αυτές. Η σταρ μοιράζεται δύο γιους με τον πρώην σύντροφό της, C. Bernard. Αυτό που αφορά την Hedison, ήταν μπλεγμένη σε ρομαντική σχέση με την E. DeGeneres.

Like this post? Please share to your friends: