“Πώς την άφησε ο Άφλεκ να βγει έξω με αυτό το φόρεμα;”: Όλα τα βλέμματα στο κόκκινο χαλί ήταν στραμμένα στο ημίγυμνο σώμα της Τζένιφερ Λόπεζ

Οι θαυμαστές συμβούλευσαν την Jennifer Lopez να βρει νέο στυλίστα μετά την πρόσφατη εμφάνισή της! 😲🤯 Χωρίς ίχνος αμηχανίας, η τραγουδίστρια έφτασε με ένα ανοιχτό φόρεμα! 🧐

Η εμφάνιση της J Lo με ένα ασπρόμαυρο φόρεμα με ανοιχτή κοιλιά και πλάτη έκανε γρήγορα αίσθηση στους θαυμαστές. Το να πούμε ότι άφησε τους πάντες άφωνους με την προκλητική της εμφάνιση δεν είναι τίποτα να πούμε.

Η πρώτη της εικόνα ήταν με ένα αποκαλυπτικό φόρεμα με τολμηρά σκισίματα που με δυσκολία κάλυπτε τα απόκρυφα σημεία της. Το βαθύ ντεκολτέ έφτανε μέχρι τον αφαλό και δημιουργούσε έναν υπαινιγμό πρόκλησης. Το τέλειο συμπλήρωμα της εμφάνισής της ήταν ο συμπλέκτης και το κομψό καπέλο της.

Το γεγονός ότι εμφανίστηκε χωρίς τον σύζυγό της δημιούργησε πολλά ερωτήματα

“Ο Ben είναι τυχερός που την έχει!”, “Οι στυλίστες της έκαναν εξαιρετική δουλειά!”, “Με δυσκολία παίρνω τα μάτια μου από αυτή την κούκλα!”, “Αν γερνάει, τότε μόνο με αυτόν τον τρόπο”, “Ξέχασε τον σύζυγό της στο σπίτι!”.

“Χωρίς ίχνος αμηχανίας!”, “Ήρθε η ώρα να της βρούμε νέο στυλίστα!”, “Θέλω να δω το πρόσωπο του ανθρώπου που σχεδίασε αυτό το φόρεμα”, “Τι αποτυχημένη επιλογή!”.

Like this post? Please share to your friends: