“Πώς την άφησε ο Ντάγκλας να το φορέσει αυτό;”: Κανείς δεν μπορούσε να πάρει τα μάτια του από την εκπληκτική εμφάνιση της Ζέτα-Τζόουνς

Ακόμα και οι θαυμαστές είχαν κάποιες απορίες μετά την πρόσφατη εμφάνιση της 53χρονης Ζέτα Τζόουνς! 😮🧐Η ηθοποιός επέλεξε μια καυτή εικόνα και έγινε η βασίλισσα της βραδιάς! 🔥🤭

Η Zeta-Jones ήταν πάντα ανάμεσα στις πιο ελκυστικές και επιθυμητές σταρ του κινηματογράφου που γνώρισε ποτέ η βιομηχανία. Η θηλυκότητα και η αίσθηση του στυλ της δεν σταματούν ποτέ να ενθουσιάζουν τους θαυμαστές της. Αυτή τη φορά, η προσοχή του κόσμου ήταν στραμμένη στο βαθύ ντεκολτέ της.

Όταν ρίχνει κανείς μια ματιά σε αυτή τη διάσημη ηθοποιό, γίνεται δύσκολο να πιστέψει ότι είναι ήδη 53 ετών. Θα μπορούσε να πει κανείς ότι ακόμη και οι 20χρονες ονειρεύονται ένα τέτοιο σώμα. Ωστόσο, αυτές οι φωτογραφίες προκάλεσαν αμέσως κάποια ερωτήματα στους θαυμαστές.

Κάποιοι από αυτούς άρχισαν να την κατηγορούν ότι έχει υποβληθεί σε πλαστικές επεμβάσεις.

“Πώς την άφησε ο σύζυγός της να βγει έξω με αυτό το φόρεμα;”, “Ποιος είναι ο στυλίστας της; Σίγουρα χρειάζεται καινούργιο!”, “Ο τσαλακωμένος λαιμός της προδίδει την πραγματική της ηλικία!”, “Δεν είναι έγκλημα να είσαι τόσο ελκυστική στα 53 σου;”.

“Δεν μπορώ να πάρω τα μάτια μου από αυτή την κούκλα!”, “Πόσο τολμηρό εκ μέρους της!”, “Θα έπρεπε να είναι παράνομο να δείχνεις τόσο όμορφη!”, “Δεν έχει όμοιά της στη βιομηχανία”, “Πώς τολμάει;”.

Like this post? Please share to your friends: