“Πώς την άφησε ο φίλος της να δημοσιεύσει αυτή τη φωτογραφία;” Η πρόσφατη ενημέρωση της Rumer Willis προκάλεσε αντιδράσεις

Η κόρη του Willis και της Moore έδειξε να θηλάζει το μωρό της και αναστάτωσε το δίκτυο! 🤱📷Η κληρονόμος των πρώην συζύγων του Χόλιγουντ μοιράστηκε μια προσωπική φωτογραφία και όλοι έκλεισαν τα μάτια τους από αμηχανία! 🫣🫢 Ετοιμαστείτε να δείτε το σκανδαλώδες στιγμιότυπο σε αυτό το άρθρο! 👇

Τον τελευταίο καιρό, μία από τις τρεις κληρονόμους των B. Willis και D. Moore έβγαλε στο δίκτυο μια προσωπική φωτογραφία που δείχνει τον εαυτό της γυμνό ενώ θηλάζει το μωρό της. Λίγο μετά την πρόσφατη ενημέρωσή της, οι περισσότεροι χρήστες του δικτύου δεν μπορούσαν να βρουν λόγια για να εκφράσουν τη δυσαρέσκειά τους.

Αυτό ήταν κάτι που κανείς δεν ήταν έτοιμος να δει με αποτέλεσμα να υπάρξουν ανάμεικτες αντιδράσεις. Η φωτογραφία έγινε από τις πιο πολυσυζητημένες και σκανδαλώδεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Η ίδια κρατούσε απαλά στην αγκαλιά της την κόρη της Λουέτα.

Η Rumer εξέφρασε τη βαθιά και άνευ όρων αγάπη της προς την κληρονόμο της και φυσικά δεν ήταν έτοιμη για τέτοια σχόλια. Κάποιοι αναρωτήθηκαν αν ο φίλος της την άφησε καν να δημοσιεύσει αυτή την προσωπική στιγμή. Η ίδια, ωστόσο, υποστήριξε ότι είναι υπέρ της θετικότητας του σώματος και δεν βλέπει τίποτα κακό στην ανάρτηση τέτοιων φωτογραφιών.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο ερχομός του μικρού γλυκού έφερε μόνο χαρά και ευτυχία, ειδικά στον Willis που πλέον πάσχει από ανίατη ασθένεια και του απομένει λίγος χρόνος.

 

Like this post? Please share to your friends: