«Πώς τολμάει;» Η επίσκεψη της Μέγκαν Μαρκλ στη Νιγηρία έχει γίνει αντικείμενο έντονων συζητήσεων

Η Κέιτ Μίντλετον δεν θα ντυνόταν ποτέ έτσι 😉💯Η Μαρκλ ξέχασε και πάλι ότι είναι η Δούκισσα του Σάσεξ και επέλεξε ένα αποκαλυπτικό φόρεμα! 😲❤️‍🔥With γυμνούς ώμους και ντεκολτέ, έκανε ακόμα και τον Harry να νιώσει αμηχανία!🙄 Η τελευταία της επίσκεψη στη Νιγηρία προκάλεσε αίσθηση! 🤨Δείτε τις φωτογραφίες σε αυτό το άρθρο!👇

Πρόσφατα, η δούκισσα του Σάσεξ έκανε αρκετές δημόσιες εμφανίσεις κατά τη διάρκεια της προγραμματισμένης επίσκεψής της στη Νιγηρία. Το μέλος της βασιλικής οικογένειας έγινε και πάλι αντικείμενο συζητήσεων. Η επιλογή της συζύγου του πρίγκιπα έπεσε και πάλι σε ένα αποκαλυπτικό φόρεμα με γυμνούς ώμους. Δεν άφηνε πολλά περιθώρια για φαντασία.

Παρουσίασε μια δυνατή ομιλία στη σύνοδο κορυφής «Γυναίκες στην ηγεσία» και έσπευσε να ευχαριστήσει όλους όσους βρίσκονταν εκεί για τη θερμή υποδοχή. Παρεμπιπτόντως, αναφέρθηκε στη Νιγηρία ως «τη χώρα της» αποκαλύπτοντας ότι είναι 43% Νιγηριανή και τονίζοντας την αφοσίωσή της στον πολιτισμό και τις παραδόσεις της.

Τι αφορά την επιλογή μόδας της η οποία έπεσε σε ένα πικάντικο κόκκινο φόρεμα. Αμέσως προκάλεσε αντιδράσεις και έγινε αντικείμενο έντονων συζητήσεων στο διαδίκτυο. Η ίδια θεωρούσε τις επιτυχημένες γυναίκες ως «πρότυπα» από τις οποίες όλοι έχουμε πολλά να μάθουμε. Ενώ κάποιοι βρήκαν το ντύσιμό της ντροπιαστικό και ακατάλληλο, οι άλλοι δεν μπορούσαν να μην τη θαυμάσουν.

Like this post? Please share to your friends: