“Ρωμαίος και Ιουλιέτα το 1968 και τώρα!” Έτσι εμφανίζονται σήμερα η Olivia Hussey και ο Leonard Whiting

Ο Hussey ήταν 15 ετών και ο Whiting 16 όταν έπαιξαν στο 1️⃣9️⃣6️⃣8️⃣ “Romeo and Juliet”! 😮 5️⃣5️⃣years έχουν περάσει από τότε και οι κινηματογραφικοί αστέρες είναι αγνώριστοι! 🧐😬Οι έφηβοι εραστές έχουν γεράσει και είναι πλέον 7️⃣2️⃣ και 7️⃣3️⃣ ετών! Να είστε έτοιμοι να δείτε τις πρόσφατες φωτογραφίες τους σε αυτό το άρθρο! 👇

Πάνω από 5 δεκαετίες έχουν περάσει από την κυκλοφορία μιας από τις πιο αξιέπαινες διασκευές του “Ρωμαίου και της Ιουλιέτας”. Τους πρωταγωνιστικούς χαρακτήρες υποδύθηκαν οι O. Hussey και L. Whiting που ήταν ακόμα έφηβοι την εποχή των γυρισμάτων. Η ταινία βγήκε στις οθόνες μας το 1968 και οι πρωταγωνιστές είναι ήδη στα 70 τους.

Πολλοί έχουν αναρωτηθεί πώς τα χρόνια και η ηλικία έχουν αλλάξει τους θρυλικούς ηθοποιούς και ιδού! Το να πούμε ότι έχουν εξελιχθεί πέρα από την αναγνώριση δεν είναι τίποτα να πούμε. Αν και διατήρησαν τη γοητεία τους, οι σταρ του κινηματογράφου που γοήτευσαν εκατομμύρια θεατές μοιάζουν αγνώριστοι σήμερα.

“Χάρη στο Θεό είναι ακόμα ζωντανοί και ζουν μια ευτυχισμένη ζωή!”, “Πώς καιρό έχουν I slept;”, “Φαίνονται φανταστικά για την ηλικία τους, για να πω την αλήθεια!”, “Αυτό είναι ό, τι ηλικία με χάρη και αξιοπρέπεια μοιάζει”, “Η μητέρα φύση τους έχει προικίσει με τα καλύτερα γονίδια”.

Like this post? Please share to your friends: