“Σαν ζόμπι – δέρμα και κόκαλα και χλωμό δέρμα!” Το πώς έχει αλλάξει η Joan Van Ark δεν είναι κάτι για τους λιπόψυχους

Καλύτερα να καθίσετε όταν δείτε τις νέες φωτογραφίες της! 😱🤢 Οι άντρες την αποκαλούσαν μία από τις πιο ποθητές ηθοποιούς, αλλά τώρα φοβούνται να την κοιτάξουν! 🤐😬 Με μόνο δέρμα και κόκαλα και χλωμό δέρμα, μας προκαλεί ανατριχίλα! 😳 Το σαγόνι όλων έπεσε όταν οι νέες φωτογραφίες της Αρκά έκαναν θραύση στο δίκτυο τις οποίες μπορείτε να δείτε σε αυτό το άρθρο! 👇

Το ύψος της καριέρας και τα μεγάλα επιτεύγματα της J. Van Ark δύσκολα μπορούν να υπερεκτιμηθούν. Κανείς δεν θα αρνηθεί ότι ήταν ο ρόλος της στο “Knots Landing” που έφερε την καριέρα της στην υποκριτική σε νέο επίπεδο. Γεννήθηκε το 1943 στη Νέα Υόρκη.

Από τα πρώτα της χρόνια ήξερε ότι ανήκε στο Χόλιγουντ. Η ζωή της άλλαξε ριζικά όταν είχε την τύχη να διασταυρωθεί με τον J. Harris, ο οποίος την επηρέασε να φοιτήσει στη δραματική σχολή του Yale και να πάρει υποτροφία.

Είναι γνωστή για την ερμηνεία της στις σειρές “Temperature’s Rising”, “Days of Our Lives” και “Spider-Woman”. Έχει εμφανιστεί σε πολλές άλλες σειρές, όπως το “The Restless” όπου υποδύθηκε την Gloria Fisher.

Like this post? Please share to your friends: