“Σαν σκελετός με παραμορφωμένο πρόσωπο!” Αυτό έκανε η καταστροφή της αισθητικής χειρουργικής στην Τζάνις Ντίκινσον

Στο 1️⃣9️⃣7️⃣0️⃣s τρέλανε τους πάντες με την “ωμή” ομορφιά της και έγινε το πρώτο supermodel στον κόσμο! 🙌🤩 Τότε, τα κορίτσια τη λάτρευαν και οι άντρες την ονειρεύονταν, αλλά ο χρόνος είχε άλλα σχέδια! 🙄😟 Χάλασε την αγγελική ομορφιά της με πολλαπλές πλαστικές επεμβάσεις και οι θαυμαστές δεν την αναγνώρισαν στις τελευταίες φωτογραφίες που μπορείτε να βρείτε σε αυτό το άρθρο! 👇

Δύσκολα υπάρχει κάποιος που θα αμφισβητήσει την ταυτότητά της. Να η Janice Dickinson της οποίας η απίστευτη ομορφιά και θηλυκότητα την καθιέρωσε ως μία από τις πιο επιτυχημένες και επιθυμητές σταρ της εποχής απέναντι στην οποία κανένας δεν μπορούσε να μείνει αδιάφορος τότε.

Στη δεκαετία του 1970 δεν είχε όμοιά της και όλοι λάτρευαν αυτή τη θρυλική ομορφιά. Λίγοι όμως γνωρίζουν τα ταραχώδη σημεία της πρώιμης ζωής της. Ίσως αποτελεί μεγάλη έκπληξη να μάθουμε ότι μεγάλωσε μέσα σε συνθήκες σοβαρού αλκοολισμού και χρειάστηκε να υπομείνει ακόμη και κακοποίηση και παραμέληση.

Η νίκη της ως “Miss High Fashion” σηματοδότησε την αρχή της ψιλόλιγνης καριέρας της. Κοσμούσε τα εξώφυλλα περιοδικών όπως η Vogue, τα οποία τη διαμόρφωσαν ως μία από τις πιο διάσημες και ξεχωριστές προσωπικότητες. Η αναγνώριση και η δημοτικότητά της ξεπέρασε την πατρίδα της και έγινε επάξια ένα παγκόσμιο είδωλο.

Τα χρόνια πέρασαν και η ίδια έχει υποστεί σημαντικές αλλαγές. Μη μπορώντας να αποδεχτεί τη φυσική γήρανση, υποβλήθηκε σε ένα ταξίδι αισθητικής χειρουργικής για χάρη της αιώνιας νεότητας και ομορφιάς της. Σήμερα, εμφανίζεται με ένα ρυτιδιασμένο και παραμορφωμένο πρόσωπο που μοιάζει αγνώριστο στα μάτια των θαυμαστών της.

Like this post? Please share to your friends: