“Σε αναπηρικό καροτσάκι και με παραμορφωμένο πρόσωπο!” Έτσι άλλαξαν τα προβλήματα υγείας τον Τιμ Κάρι

Ίσως τον θυμάστε ως Pennywise τον κλόουν στο “It”!🎬 Έχουν περάσει χρόνια από την κυκλοφορία του και ο Tim Curry μοιάζει αγνώριστος σήμερα! 🤫😬 Η οικογένειά του έκρυβε το εγκεφαλικό του επεισόδιο για χρόνια και ήρθε η ώρα να του ρίξουμε μια ματιά τώρα! 😨🙏Ας ρίξουμε φως στη σημερινή ζωή του ηθοποιού σε αυτό το άρθρο! 👇

Έχοντας μείνει περισσότερο στη μνήμη μας ως Pennywise στην ταινία “It”, η καριέρα του θρυλικού Tim Curry έχει διαρκέσει πάνω από τέσσερις δεκαετίες. Ο σταρ του κινηματογράφου έχει χτίσει μια ψιλοχαρούμενη καριέρα.

Ένας μεγάλος αριθμός σπουδαίων ρόλων, το χάρισμά του και η σημαντική προσφορά του στην κινηματογραφική βιομηχανία τον έχουν διαμορφώσει ως έναν από τους πιο αξιέπαινους και πανύψηλους ηθοποιούς της εποχής. Ωστόσο, κάτι μοιραίο συνέβη το 2012, όταν ο ηθοποιός υπέστη εγκεφαλικό επεισόδιο και χρειάστηκε να υποβληθεί σε μακροχρόνια φυσικοθεραπεία και λογοθεραπεία.

Είναι ενδιαφέρον ότι γεννήθηκε σε μια οικογένεια όπου ο πατέρας του υπηρετούσε ως μεθοδιστής ιερέας του Βασιλικού Ναυτικού, ενώ η μητέρα του εργαζόταν ως γραμματέας σχολείου.

Ήταν σε ηλικία 6 ετών που έγινε σοπράνο στη χορωδία της τοπικής εκκλησίας του και ήδη από την ηλικία των δέκα ετών είχε αποτολμήσει τον κόσμο της σαιξπηρικής υποκριτικής. Ξεκίνησε να φοιτά στο οικοτροφείο Kingswood School στο Μπαθ. Το γεγονός ότι η υποκριτική ήταν η κλίση του είχε γίνει σαφές ήδη από την τρυφερή του ηλικία.

Για όσους δεν γνωρίζουν, έχει επίσης επαινεθεί ιδιαίτερα για το όμορφο τραγούδι του. Ο Patrick Barlow τον χαρακτήρισε μάλιστα “εντελώς τέλειο” και “έτοιμο”. Οι ικανότητές του στο τραγούδι τον οδήγησαν στο να βρει επαγγελματική δουλειά μέσα σε 24 ώρες από τη στιγμή που βρέθηκε στο Λονδίνο. Το απίστευτο ταλέντο του Tim άφησε όλους τους παραγωγούς βαθιά εντυπωσιασμένους.

Εξακολουθούσε να θεωρεί την υποκριτική ως την κλίση του, διατηρώντας την ως το κύριο πάθος του. Στην προσπάθειά του να γίνει επαγγελματίας ηθοποιός, άρχισε να συνεργάζεται με τέτοιου κύρους θεατρικές εταιρείες.

Το εγκεφαλικό επεισόδιο που υπέστη δεν κατάφερε να περάσει απαρατήρητο και πέρασε χρόνια κάνοντας λογοθεραπεία και φυσιοθεραπεία. Τώρα, τον βλέπουμε συχνά σε αναπηρικό καροτσάκι.

Like this post? Please share to your friends: