“Σε αναπηρικό καροτσάκι, σε απόλυτο μαύρο!” Αυτό συνέβη στη γυναίκα που έκλεψε την καρδιά του John Lennon

Ο Lennon θα τρομοκρατούνταν αν έβλεπε τη μούσα του στις πρόσφατες φωτογραφίες! 🥶😬Παπαράτσι απαθανάτισαν τη σύντροφο του ιδρυτή των “Beatles” και προκάλεσαν σάλο στους θαυμαστές! 🎥🤯 Η Γιόκο είναι ήδη 9️⃣0️⃣ και έχει γεράσει αφάνταστα! 👩‍🦰➡️👵Δείτε πώς εμφανίζεται τώρα σε αυτό το άρθρο! 👇

Ένας από τους θρύλους της μουσικής και η σύντροφός του ήταν απολύτως αχώριστοι για πάνω από μια δεκαετία. Τίποτα άλλο παρά ο θάνατος του ειδώλου δεν θα μπορούσε να τους χωρίσει. Όπως ανέφερε ο ιδρυτής των “Beatles”, αυτός και η Γιόκο μοιράζονταν μία και την ίδια ψυχή.

Είτε το πιστεύετε είτε όχι, η Γιόκο έχει ήδη κλείσει τα 90 της χρόνια και έχει αλλάξει πέρα για πέρα. Οι φωτορεπόρτερ δεν έχασαν τη στιγμή και την κινηματογράφησαν δημόσια σε αναπηρικό καροτσάκι. Τα σκανδαλώδη στιγμιότυπα των παπαράτσι έγιναν αμέσως viral και προκάλεσαν το ενδιαφέρον όλων.

“Και τι βρήκε μέσα της;”, “Ο κόσμος αποκαλεί τις Γιαπωνέζες αγέραστες και υπάρχει πράγματι λόγος γι’ αυτό”, “Τι θα σκεφτόταν αν μπορούσε να τη δει τώρα; Ενδιαφέρον…”, “Για 90χρονη γυναίκα είναι πολύ όμορφη. Τι είναι αυτά που λένε αυτοί οι άνθρωποι;”.

Like this post? Please share to your friends: