“Σταμάτησε να αναγνωρίζει την οικογένειά του!” Αυτό έκανε η αφασία στον ηθοποιό Μπρους Γουίλις

Σπάσιμο! 💥Ηρθε η ώρα να του πούμε “Αντίο” καθώς η άνοια προχωράει και του απομένει λίγος χρόνος! 😭💔 Ο ηθοποιός χάνει τη μνήμη του και δεν μπορεί πλέον να αναγνωρίσει τους συγγενείς του! 😳😫 Φοβόμαστε ότι η οικογένειά του έχει κάποια θλιβερά νέα να μοιραστεί μαζί μας! 🤧Δείτε το άρθρο για περισσότερα! 👇

Δεν είναι μυστικό για κανέναν ότι ο θρυλικός ηθοποιός δεν είχε άλλη επιλογή από το να τερματίσει την καριέρα του εν μέσω της διάγνωσης. Έχει άνοια η οποία εξελίσσεται γρήγορα και όλοι μας δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα άλλο από το να περιμένουμε ένα θαύμα. Η ανίατη ασθένεια τον έχει ήδη καταβάλει το τίμημα της και πολλά συμπτώματα είναι ήδη δύσκολο να αποφευχθούν.

Πρόσφατα, οι παπαράτσι έχουν βιντεοσκοπήσει τον εμφανώς αλλαγμένο ηθοποιό στους δρόμους του Λος Άντζελες. Το να πούμε ότι έπαψε να μοιάζει με τον εαυτό του δεν είναι τίποτα να πούμε. Τα μαλλιά και τα γένια του γκριζάρισαν εντελώς και έχασε σημαντικά βάρος εν μέσω της μάχης με την ασθένεια.

Αυτό επηρεάζει τις γνωστικές του ικανότητες και είναι γνωστό ότι η οικογένειά του προσεύχεται απεγνωσμένα για εκείνον. Όλα τα μέλη προσπαθούν να περνούν όσο το δυνατόν περισσότερο χρόνο μαζί του. Ακόμη και η πρώην σύζυγός του D. Moore δεν έχασε την ευκαιρία να τον συγχαρεί για την Ημέρα του Πατέρα αναφέροντας πόσο καλός μπαμπάς ήταν πάντα για τις κόρες τους.

“Το τέλος του μύθου!”, “Η καρδιά μου ραγίζει κάθε φορά που τον βλέπω τόσο αδύναμο και απελπισμένο”, “Στέλνω προσευχές!”, “Θεέ μου, σε παρακαλώ σώσε αυτόν τον άνθρωπο”.

Like this post? Please share to your friends: