“Στα 12 ένας χορτοφάγος με ξυρισμένο κεφάλι!” Η σκανδαλώδης συμπεριφορά του παιδιού του Schwimmer έκανε τεράστιο πάταγο

Ήταν το 2011 όταν ο Ρος από τα “Φιλαράκια” καλωσόρισε την κόρη του! 😲😍Cleo ξύρισε το κεφάλι της και αποκάλεσε τον εαυτό της χορτοφάγο εγείροντας ερωτηματικά στους θαυμαστές της! 🤔🧐 Δείτε πώς είναι τώρα σε αυτό το άρθρο! 👇👇👇

Μάλλον δεν υπάρχει κανείς που να μην έχει παρακολουθήσει τουλάχιστον ένα επεισόδιο της σειράς “Friends” και να μην γνωρίζει αυτόν τον χαρακτήρα που υποδύθηκε εξαιρετικά ο επιτυχημένος ηθοποιός D. Schwimmer. Παρά την αστραπή του στον κινηματογράφο, ελάχιστοι γνωρίζουν για την προσωπική του ζωή.

Ο αξιοσημείωτος ηθοποιός είναι πατέρας μιας κόρης της οποίας οι πρόσφατες ασυνήθιστες πράξεις έκαναν αίσθηση. Η έφηβη κοπέλα ξύρισε το κεφάλι της και άρχισε να ισχυρίζεται ότι είναι χορτοφάγος κάτι που φάνηκε γελοίο ακόμα και στους χρήστες του δικτύου.

Είναι επίσης μεγάλη προστάτιδα των δικαιωμάτων των ζώων. Ωστόσο, οι άνθρωποι εξακολουθούν να μην μπορούν να καταλάβουν πώς ένα τόσο νεαρό κορίτσι θα μπορούσε να αποφασίσει για τόσο σοβαρά θέματα και να αλλάξει την εικόνα της μέχρις αγνώστου.

Ο σταρ του κινηματογράφου φαίνεται να υποστηρίζει τις προτιμήσεις της κόρης του αφήνοντάς την να ξεκινήσει το ταξίδι της αυτογνωσίας της.

Like this post? Please share to your friends: