“Στο ίδιο ύψος με τη 12χρονη κόρη του!” Αποκλειστικά πλάνα από την όμορφη οικογένεια του Peter Dinklage

Αν έχετε παρακολουθήσει το “Game of Thrones”, πιθανότατα θυμάστε τον Tyrion! 🤔🧐Όλοι γελούσαν με τον νάνο του, χωρίς να έχουν ιδέα ότι θα γινόταν διάσημος ηθοποιός! 😮👏 Δείτε πώς είναι η οικογένεια του Peter Dinklage σε αυτό το άρθρο! 👇👇👇

Παρά τη δυσπιστία και τη σκληρή κριτική εκατομμυρίων ανθρώπων, ο Dinklage έγινε ένας από τους μεγαλύτερους και πιο καταξιωμένους ηθοποιούς της βιομηχανίας. Πέρα από την κατακλυσμιαία καριέρα του, είναι επίσης ένας στοργικός και αφοσιωμένος σύζυγος, πατέρας και οικογενειάρχης.

Ο Peter βρήκε την οικογενειακή του ευτυχία με τη θεατρική σκηνοθέτιδα Erica Schmidt, η οποία είναι πολύ ψηλότερη από τον σύζυγό της. Πρόσφατα, φωτορεπόρτερ απαθανάτισαν τον θρυλικό σταρ του “Game of Thrones” με την οικογένειά του και έκαναν έφοδο στο δίκτυο.

Ανεξάρτητα από το ότι ο μοναδικός άντρας είναι νάνος, η Erica του χάρισε δύο αξιολάτρευτα παιδιά και το μεγαλύτερο έχει ήδη γιορτάσει τα 12α γενέθλιά του. Καθώς ο κόσμος έβλεπε την όμορφη και αρμονική οικογένεια, τους ευχήθηκε τα καλύτερα κατακλύζοντας τους με κομπλιμέντα.

“Ας προστατεύσει ο Θεός αυτή την οικογένεια!”, “Ευτυχώς, το κορίτσι δεν κληρονόμησε τη μοναδικότητα του μπαμπά της”, “Η εμφάνιση δεν είναι τίποτα αν υπάρχει αγνή αγάπη και κατανόηση”, “Είναι ένας σπουδαίος πατέρας και στοργικός σύζυγος”.

Like this post? Please share to your friends: