Σχετικά με το να είσαι ένα “παιδί που σώζει το γάμο”! Εδώ είναι γεγονότα για την τραυματική παιδική ηλικία της Lee Curtis που κανείς δεν γνώριζε πριν

Ο πατέρας της άφησε τη μητέρα της για μια νεαρή ηθοποιό, εκείνη μεγάλωσε και τώρα έχει κάτι να πει! 💔😢 Ας ανακαλύψουμε τα πιο σκοτεινά σημεία για τα πρώτα παιδικά χρόνια της ηθοποιού, το διαζύγιο των γονιών της και τα τραύματά της! 🧐🔐Δείτε περισσότερα σε αυτό το άρθρο! 👇

Δεν υπάρχει σχεδόν κανείς που να μην γνωρίζει το θρυλικό ζευγάρι του Τόνι και της Τζάνετ. Απόλαυσαν την τεράστια επιτυχία τους και την τεράστια δημοτικότητά τους πίσω στη δεκαετία του 1960 και έγιναν από τους πιο επιδραστικούς και διαχρονικούς συζύγους διασημοτήτων.

Ωστόσο, τίποτα δεν είναι για πάντα, το ίδιο και ο “ατελείωτος” έρωτάς τους. Ο γάμος τους κατέληξε σε διαζύγιο εν μέσω πικρίας. Η κληρονόμος τους χαρακτηρίστηκε ως “μωρό που σώζει το γάμο”. Παρά τις προσπάθειες και την πειθώ της, η σχέση τους χειροτέρεψε ακόμη περισσότερο, γεγονός που οδήγησε στο επίσημο διαζύγιό τους το 1962.

Ο έρωτάς τους, ωστόσο, άντεξε πολλούς αγώνες και προκλήσεις και περιβαλλόταν από φήμες, σκαμπανεβάσματα. Η πρώιμη επιτυχία της Leigh και η απιστία της επιβάρυναν τη σχέση τους και αποτέλεσαν έναν από τους λόγους του χωρισμού τους.

Αυτή η ιστορία αφορά το παιδί που προσπάθησε να σώσει το γάμο των γονιών τους και αυτό το κορίτσι είναι η Jamie Lee Curtis. Αργότερα περιβλήθηκε με αγάπη από τον πατριό της R. Brandt.

Like this post? Please share to your friends: