«Σύμπτωση; Δεν το νομίζω!» Ο Gavin Rossdale επιβεβαιώνει τις φήμες και παρουσιάζει τη νέα του κοπέλα

Ήταν πίσω στο 2️⃣0️⃣0️⃣2️⃣ όταν η Stefani και ο Rossdale παντρεύτηκαν και καλωσόρισαν τα παιδιά τους 3️⃣! 😍🫠Όμως, ο γάμος τους κατέληξε σε διαζύγιο το 2️⃣0️⃣1️⃣5️⃣ αφήνοντας τους θαυμαστές σε δάκρυα και θλίψη! 💔😭 Ο καιρός πέρασε και ο άντρας βρήκε νέο έρωτα! ⏳💌Έδειξε την κοπέλα του και του φαίνεται πολύ γνωστή! 🧐Για τις κοινές τους φωτογραφίες – δείτε το άρθρο! 👇

Ήταν το 2016 που η σχέση των δύο τους έφτασε στο τέλος της, κάτι που κυριολεκτικά άφησε άφωνους όλους τους θαυμαστές και υποστηρικτές τους. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο γάμος τους κράτησε 14 χρόνια και υποδέχτηκαν τρία αξιολάτρευτα παιδιά. Πολλοί αναρωτιούνται για την ερωτική τους ζωή και εδώ είναι όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε!

Κάποιοι θεωρούν ότι ο Rossdale έχει ξεχωριστό γούστο στις γυναίκες αφού η κοπέλα που επέλεξε για νέα του φίλη μας θυμίζει κάποια πολύ γνωστή. Ο ίδιος είχε μια ρομαντική σχέση με την Xoana X, μια Αμερικανίδα τραγουδίστρια με καταγωγή από την Αλβανία. Κρυφοί παπαράτσι έχουν απαθανατίσει το νέο ζευγάρι και έχουν σηκώσει τα φρύδια όλων.

Το όλο θέμα είναι ότι η νέα του αγαπημένη έχει απίστευτη ομοιότητα με τη Stefani και είναι η ακριβής φωτοτυπία της στη δεκαετία του 2000. Έχουν περάσει πολλά χρόνια από το διαζύγιό τους και υπάρχουν ακόμα φήμες. Ο κόσμος πιστεύει ότι ο άντρας απάτησε τη γυναίκα του με τη νταντά των παιδιών τους.

Όσον αφορά την Gwen, είναι ευτυχισμένη παντρεμένη εδώ και αρκετά χρόνια με τον τραγουδιστή B. Shelton.

 

Like this post? Please share to your friends: