“Τίποτα δεν έμεινε από το προηγούμενο λίπος!” Η απίστευτη απώλεια βάρους της κόρης του Τζον Τραβόλτα άφησε τους θαυμαστές με δέος

“Κανείς δεν περίμενε μια τέτοια μεταμόρφωση!”🤯Η σωματική διάπλαση της κόρης της Τραβόλτα προκαλούσε συνεχή γελοιοποίηση ως παιδί, αλλά τώρα οι άνδρες είναι τρελοί μαζί της💘🤤Δείτε τις φωτογραφίες της στο άρθρο👇👇👇👇

Φυσικά, είναι πολύ εκπληκτικό όταν βλέπουμε πώς οι άνθρωποι πετάνε τα περιττά τους κιλά και γίνονται ένας εντελώς διαφορετικός άνθρωπος. Είναι πολύ δύσκολο να κατανοήσουμε μια τέτοια αλλαγή.

Οι άνθρωποι ενδιαφέρονται πάντα για τα διάσημα παιδιά από τη στιγμή που γεννιούνται. Αυτή τη φορά μας εκπλήσσει η κόρη του John Travolta, Ella Blue Travolta.

Δεν είναι μυστικό ότι δεν ήταν ένα κοκαλιάρικο κορίτσι και δεν είχε άψογη σιλουέτα. Η σωματική της διάπλαση ως παιδί ήταν αντικείμενο χλευασμού από τα μέσα ενημέρωσης και τους φίλους της.

Κατέλαβε μάλιστα την πρώτη θέση ανάμεσα στα πιο αντιαισθητικά παιδιά διασημοτήτων. Η Ella Blue ήθελε πάντα να κρύψει τα περιττά της κιλά και φορούσε φαρδιά ρούχα, αλλά οι προσπάθειές της ήταν μάταιες.

Τα χρόνια πέρασαν και το κορίτσι τελικά κατέπληξε όλο τον κόσμο με τη μεταμόρφωσή της. Η Ella Blue μεταμορφώθηκε από ένα παχουλό κορίτσι σε μια λεπτή και κομψή κυρία.

Άρχισε να δείχνει νεότερη, έχασε βάρος και άλλαξε ολόκληρη την γκαρνταρόμπα της. Τώρα πολλοί άνθρωποι ονειρεύονται να της μοιάσουν.

Η Ella Blue μοιάζει πολύ με τον διάσημο πατέρα της. Δυστυχώς, η μητέρα της απεβίωσε το 2020. Η Ella Blue Travolta έχει ήδη ξεκινήσει την καριέρα της ως ηθοποιός και γι’ αυτό άλλαξε την εμφάνισή της. Τι λέτε γι’ αυτό; Παρακαλούμε μοιραστείτε τις απόψεις σας στα σχόλια.

Like this post? Please share to your friends: