“Τα γονίδια δεν λένε ψέματα!” Έτσι μοιάζουν τα παιδιά της Heidi Klum και του Seal

Παντρεύτηκαν στο 2️⃣0️⃣0️⃣5️⃣ καλωσορίζοντας 3️⃣ παιδιά στην οικογένειά τους!😮🫠 Ωστόσο, το ζευγάρι χώρισε μετά από 9 χρόνια γάμου! 💏😍 Ο χρόνος πέρασε και τα παιδιά έχουν ήδη μεγαλώσει! 😯⌛ Τα γονίδια του μπαμπά έκαναν τη δουλειά τους! 😉🤌 Δείτε τις πρόσφατες φωτογραφίες τους σε αυτό το άρθρο! 👇

Οι πρώην σύζυγοι ήταν παντρεμένοι για 9 χρόνια. Το supermodel χάρισε στον Seal τρεις κληρονόμους, ωστόσο είχε ήδη αποκτήσει μια κόρη από προηγούμενη σχέση. Παρόλο που ο γάμος τους κατέληξε σε διαζύγιο, εξακολουθούν να είναι συν-γονείς των τεσσάρων παιδιών τους και να διατηρούν φιλική σχέση.

Ενώ η Heidi μοιράζεται συχνά οικογενειακά στιγμιότυπα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ο Seal διατηρεί σχετικά την ιδιωτικότητα. Να θυμίσουμε ότι το μοντέλο βρήκε τον έρωτα με έναν άνδρα πολύ νεότερό του και έχουν ήδη παντρευτεί.

Πρόσφατα, η Klum εμφανίστηκε με τα τέσσερα παιδιά της δημοσίως και είχε ως αποτέλεσμα ανάμεικτες αντιδράσεις. Το θέμα είναι ότι τα τρία παιδιά που καλωσόρισε με τον Seal κληρονόμησαν την απόχρωση του δέρματός του και κανένα από αυτά δεν έμοιαζε στη μητέρα του, εκτός από τη μεγαλύτερη κόρη της.

“Τα γονίδια έκαναν σκληρό αστείο!”, “Τα γονίδια της μαμάς είπαν αντίο”, “Είναι υιοθετημένα ή τι;”, “Τι έχουν πάθει όλες;”.

Like this post? Please share to your friends: