“Τα γονίδια της μαμάς έκαναν τη δουλειά τους!” Αυτή είναι η ομορφιά που έχει γίνει η κόρη της Αμερικανίδας ηθοποιού Glenn Close

Όλοι μιλούν για την Glenn Close, αλλά έχετε ήδη δει τη μοναδική της κόρη; 🧐😮 Η Annie έχει μεγαλώσει και είναι έτοιμη να κλέψει την καρδιά οποιουδήποτε από εσάς! 💘🫠Κάνει το δικό της δρόμο στο Χόλιγουντ! 🤩👏 Προσπαθήστε να μην ερωτευτείτε όταν δείτε τις πρόσφατες φωτογραφίες της σε αυτό το άρθρο! 👇

Πολλοί έχουν την άποψη ότι τα παιδιά των διασημοτήτων πιθανότατα ακολουθούν τα βήματα της καριέρας των διάσημων και επιτυχημένων γονιών τους, ωστόσο συμβαίνουν κάποιες εξαιρέσεις καθώς επιλέγουν έναν εντελώς διαφορετικό δρόμο. Το σημερινό μας άρθρο αφορά την Annie Maude Stark που κάνει το δικό της δρόμο στο Χόλιγουντ.

Ήταν το 1988 όταν η Close και ο παραγωγός John Stark καλωσόρισαν με χαρά την κόρη τους. Ήταν αρκετά νωρίς που η κόρη της άρχισε να ενδιαφέρεται για την υποκριτική και να παθιάζεται με τον κινηματογράφο. Πίσω στο 2001 έκανε το ντεμπούτο της. Δεν το έχει εγκαταλείψει και το τελευταίο της πρότζεκτ ήταν μόλις το 2020.

Η εκπληκτική ομοιότητά της με τη μητέρα της δεν διαφεύγει της ιδιαίτερης προσοχής κανενός. Μοιράζονται παρόμοιο καρχαρία αλλά ταυτόχρονα λεπτεπίλεπτα χαρακτηριστικά, ελκυστικότητα και χάρισμα που τις κάνουν να ξεχωρίζουν. Η Annie δεν αφήνει κανέναν άνδρα να μείνει αδιάφορος, κάτι που δεν αποτελεί έκπληξη αν αναλογιστεί κανείς τα υπέροχα γονίδια της μητέρας της.

“Όταν τα γονίδια της μητέρας έκαναν τη δουλειά τους!”, “Δεν μπορώ να πάρω τα μάτια μου από πάνω της”, “Είναι αυτή που σύντομα θα ξεπεράσει τη μητέρα της”, “Τι καταπληκτικά γονίδια!”.

Like this post? Please share to your friends: