“Τα γονίδια της μαμάς έκαναν τη δουλειά τους!” Η απίστευτη ομοιότητα της Kyra Sedgwick και της κόρης της κάνει πρωτοσέλιδα

Ο Bacon και η Sedgwick έδειξαν την κόρη τους και ανατίναξαν το δίκτυο! 🧐😮 Η Sosie μεγάλωσε και έγινε η μίνι εκδοχή της μητέρας της! 😍🤭 Κανείς δεν πιστεύει στα μάτια του όταν βλέπει τις κοινές οικογενειακές τους φωτογραφίες που μπορείτε να βρείτε σε αυτό το άρθρο! 👇

Είναι αυτονόητο ότι η ζωή και η εμφάνιση των παιδιών των διασημοτήτων δεν παύουν ποτέ να βρίσκονται στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος της κοινής γνώμης και να ξεφεύγουν από την περιέργεια των χρηστών του δικτύου, ειδικά αν πρόκειται για την εντυπωσιακή ομοιότητά τους με τους γονείς τους ή αλλιώς την απουσία της.

Εδώ είναι η Sosie, η κόρη των κινηματογραφικών αστέρων K. Sedgwick και K. Bacon. Η πρόσφατη ανάρτηση της Kyra με την οποία συνεχάρη την κληρονόμο τους για τα γενέθλιά της έκανε την ομοιότητά τους ακόμη πιο ορατή. Εκτός από την εξωτερική ομοιότητα, η Sosie ακολουθεί καριέρα στην υποκριτική όπως ακριβώς και οι γονείς της.

Το ενδιαφέρον είναι ότι ήταν επιλογή της ίδιας της Sosie. Επιπλέον, οι γονείς της είχαν πάντα μια ουδέτερη στάση.

“Αν πρέπει να ξυπνήσω για μια δουλειά, πιθανότατα θα πρέπει να είναι αυτή”.

Η υποστήριξη και η αφοσίωση των γονιών της αποτέλεσαν οδηγό στο ταξίδι της αυτογνωσίας της. Μπορεί να πει κανείς ότι δεν είναι μόνο αντίγραφο των γονιών της, αλλά και μια ενδιαφέρουσα προσωπικότητα που έχει μπροστά της ένα λαμπρό μέλλον.

Like this post? Please share to your friends: