«Τα γονίδια της μαμάς έκαναν τη δουλειά τους!» Τα throwback πλάνα της Kim Kardashian ρίχνουν φως στην εκπληκτική ομοιότητά της με την κόρη της

Όλος ο κόσμος λέει ότι η Νορθ είναι αντίγραφο του πατέρα της, αλλά κρατήστε την αναπνοή σας πριν δείτε το βίντεο του αρχείου της Κιμ! 😳🧐 Η αλλόκοτη ομοιότητα της Kardashian και της κόρης της είναι κάτι παραπάνω! 🤫🤭 Τα καυκάσια γονίδια της μητέρας έκαναν τη δουλειά τους! 😏👌Όσοι έχετε ακόμα αμφιβολίες, δείτε το άρθρο! 👇

Ο κόσμος δεν μπορεί να σταματήσει να ισχυρίζεται ότι η κόρη της Kim είναι καρμπόν αντίγραφο του πατέρα της. Να θυμίσουμε ότι ήταν το 2012 που το ζευγάρι άρχισε να βγαίνει και παντρεύτηκε ήδη 2 χρόνια αργότερα. Ωστόσο, ανακοίνωσαν το διαζύγιό τους το 2021 αφήνοντας άφωνους τους θαυμαστές.

Το πρώην εμβληματικό ζευγάρι μοιράζεται τέσσερα παιδιά και συνεχίζει να είναι από κοινού γονείς παρά τον χωρισμό τους. Τα παιδιά τους είναι η North, το Chicago, ο Saint και ο Psalm. Όλοι ανεξαιρέτως λένε ότι η North μοιάζει ακριβώς με τον ράπερ λαμβάνοντας υπόψη τόσο την εμφάνιση όσο και τη συμπεριφορά της. Ωστόσο, ένα αρχειακό βίντεο έκανε τα πάντα ξεκάθαρα.

 

Посмотреть эту публикацию в Instagram

 

Публикация от Kim Kardashian (@kimkardashian)

Η διάσημη χτύπησε το δίκτυο με ένα throwback βίντεο όπου ακόμα φαίνεται μικρή και μοιράζεται εκπληκτική ομοιότητα με την κληρονόμο της. Εδώ, έχουμε την ευκαιρία να δούμε τη σταρ πολύ πριν γίνει διάσημη με το οικογενειακό τους ριάλιτι.

Translated with DeepL.com (free version)

Like this post? Please share to your friends: