«Τα γονίδια της μαμάς δεν λειτούργησαν!» Το πώς μοιάζει η κόρη της Irina Shayk και του Bradley Cooper εγείρει ερωτήματα

Τον Μάρτιο το 2️⃣0️⃣1️⃣7️⃣ Shayk και ο Cooper καλωσόρισαν την κόρη τους και την ονόμασαν Lea! 😮😍 Παρά το διαζύγιό τους, ο άντρας παίζει μεγάλο ρόλο στην ανατροφή της και χαρακτηρίζεται ως «ο καλύτερος μπαμπάς του Χόλιγουντ»!🫠 Ο καιρός πέρασε και η μικρή γλυκούλα έγινε 6️⃣! Ωστόσο, ο κόσμος έχει ανάμεικτες απόψεις για την εμφάνισή της, τις φωτογραφίες της οποίας μπορείτε να δείτε σε αυτό το άρθρο! 👇

Η ένωση του εμβληματικού μοντέλου και του ηθοποιού του Χόλιγουντ τράβηξε την προσοχή όλων. Αργότερα, το διαζύγιό τους έγινε αντικείμενο συζητήσεων αφού κανείς δεν περίμενε ότι θα χωρίσουν παρά τα πολλά χρόνια που είναι μαζί και έχουν αποκτήσει ένα παιδί. Να θυμίσουμε ότι ήταν το 2017 όταν το ζευγάρι καλωσόρισε την κληρονόμο του.

Την ονόμασαν Lea που έφερε μόνο χαρά και ικανοποίηση στη ζωή τους. Έχει ήδη γιορτάσει τα 6α γενέθλιά της και δεν αφήνει κανέναν αδιάφορο με τη μοναδική της εμφάνιση. Ενώ πολλοί περίμεναν να δουν το μίνι αντίγραφο της Ιρίνα, αποδείχθηκε ότι μοιάζει περισσότερο στον πατέρα της.

«Είναι υιοθετημένη ή όχι;», «Τα γονίδια του μπαμπά έκαναν τη δουλειά τους!», «Πόσο άκαρδο εκ μέρους σας να λέτε ότι δεν είναι όμορφη; Όλα τα παιδιά είναι απολύτως όμορφα!”, »Ζηλεύω σιωπηλά! Είναι κόρη δύο παγκοσμίου φήμης αστέρων και έχει λαμπρό μέλλον μπροστά της”, “Και το βραβείο του καλύτερου μπαμπά πηγαίνει στον…”.

Like this post? Please share to your friends: