Τα γονίδια της μητέρας είπαν “Αντίο!” Αυτό συνέβη στα τέσσερα παιδιά της Klum και του Seal

Ήταν παντρεμένη με τον Seal για 9️⃣ χρόνια, με τον οποίο μοιράστηκε 4️⃣ παιδιά! 😮Οι παπαράτσι έχουν βιντεοσκοπήσει το supermodel με τα μεγάλα παιδιά της και να ‘τα!!!🧐 📸 Ποιος τα φροντίζει και μήπως κληρονόμησαν το χρώμα του δέρματος του πατέρα τους; 🤔 Για περισσότερα – δείτε το άρθρο! 👇

Για όσους δεν γνωρίζουν, η H. Klum ήταν στο παρελθόν παντρεμένη με τον δημοφιλή και επιτυχημένο τραγουδιστή Seal. Ο γάμος τους κράτησε 9 χρόνια και φανταστείτε την έκπληξη των θαυμαστών τους όταν το εμβληματικό ζευγάρι ανακοίνωσε τον χωρισμό του οδηγώντας έτσι εκατομμύρια ανθρώπους να μην πιστεύουν πια στην αληθινή αγάπη.

Αξίζει να αναφέρουμε ότι κατά τη διάρκεια του έγγαμου βίου τους καλωσόρισαν τρία παιδιά που γέμισαν τη ζωή τους με χαρά και ευτυχία. Ο τραγουδιστής έγινε πατριός της κόρης της από τον πρώην σύντροφό της και της συμπεριφερόταν με τον ίδιο ακριβώς τρόπο. Τους αγαπούσε εξίσου και ήταν αφοσιωμένος στον καθένα τους.

“Τα γονίδια του μπαμπά κυριαρχούν”, “Καημένη Heidi, τα παιδιά της δεν της μοιάζουν καθόλου!”, “Ποτέ δεν θα μαντέψω ότι είναι παιδιά της Klum!”, “Πώς τους φέρεται άραγε ο νέος σύζυγος του μοντέλου;”, “Η κόρη είναι η μόνη που πήρε το χρώμα του δέρματος της μαμάς της”.

Like this post? Please share to your friends: