«Τα γονίδια του μπαμπά έκαναν τη δουλειά τους!» Έτσι μοιάζει ο γιος του Ρίτσαρντ Γκιρ

Στο 2️⃣0️⃣0️⃣0️⃣ καλωσόρισαν τον γιο τους! 😮😍Έχουν περάσει χρόνια και ο Όμηρος είναι έτοιμος να κλέψει καρδιές! 🫠💘 Έχει ήδη γίνει 2️⃣4️⃣ και έχει κληρονομήσει το χαμόγελο εκατομμυρίων δολαρίων του πατέρα του, το κατάλευκο δέρμα και την ομορφιά του! 😯❤️‍🔥 Για τις φωτογραφίες του – δείτε το άρθρο! 👇

Ο Richard Gere είναι από τους πιο αξιόλογους, καταξιωμένους και επιτυχημένους ηθοποιούς που ξεκίνησαν μια νέα εποχή στο Χόλιγουντ και του οποίου η μεγάλη συμβολή στη βιομηχανία δύσκολα μπορεί να υπερεκτιμηθεί. Εκτός από τα ύψη της καριέρας του και τον επαγγελματισμό του, η προσωπική του ζωή και η εμφάνισή του δεν έπαψαν ποτέ να προκαλούν το ενδιαφέρον.

Ήταν το 2002 όταν ο Gere παντρεύτηκε την C. Lowell με την οποία καλωσόρισε έναν γιο, τον Homer James Jigme Gere, που πήρε το όνομά του από τον παππού του. Επιπλέον, έχει δύο κληρονόμους με τη νυν σύζυγό του Αλεξάνδρα Σίλβα.

Τον τελευταίο καιρό, το «Pretty Woman» και το «Hachi: A Dog’s Tale» παρουσίασε τον ενήλικο διάδοχό του και να πούμε ότι οι καρδιές όλων των κοριτσιών έλιωσαν στο δευτερόλεπτο δεν είναι τίποτα να πούμε. Η εκπληκτική ομοιότητά του με τον πατέρα του είναι απλά απίστευτη. Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι ο Homer έχει κληρονομήσει τα καλύτερα γονίδια του ηθοποιού.

«Έχει χτυπήσει το γενετικό τζακ ποτ», «Πόσο καιρό κοιμόμασταν; Έχει μεγαλώσει και έχει γίνει ένας πραγματικός καρδιοκατακτητής”, “Πόσο γρήγορα περνάει ο χρόνος!”, »Τι λαμπερό χαμόγελο και τι ευγενικά μάτια! Η καρδιά μου μόλις έλιωσε!».

Like this post? Please share to your friends: