«Τα μίνι αντίγραφα του Pretty Woman!» Η Τζούλια Ρόμπερτς έδειξε στα μεγάλα παιδιά της και όλοι λένε το ίδιο πράγμα

Στο 2️⃣0️⃣0️⃣4️⃣ και στο 2️⃣0️⃣0️⃣7️⃣ καλωσόρισε τα 3️⃣ αξιολάτρευτα παιδιά της! 🤗😍Πιο πολύ τη θυμόμαστε για το ρόλο της ως Vivian στην ταινία «Pretty Woman», πιστεύεται ότι είναι ένας από τους πιο προσγειωμένους γονείς της show business! 🫠👏 Τα χρόνια έχουν περάσει και τα παιδιά της έχουν ήδη μεγαλώσει! ⌛😯Δείτε πόσο μοιάζουν με την ηθοποιό σε αυτό το άρθρο! 👇

Εκατομμύρια γνωρίζουν την Julia Roberts για τους ρόλους της στις ταινίες «Pretty Woman», «Eat, Pray, Love» και άλλες σπουδαίες ταινίες που τη διαμόρφωσαν ως μία από τις πιο εμβληματικές, περιζήτητες και επιθυμητές ηθοποιούς. Είναι ενδιαφέρον ότι ήταν μία από τις πρώτες ηθοποιούς στον κόσμο που κέρδισε 20 εκατομμύρια δολάρια για μία μόνο ταινία.

Εκτός από την επιτυχημένη καριέρα της, η προσωπική της ζωή προκαλούσε πάντα το ενδιαφέρον του κοινού. Λίγοι γνωρίζουν ότι η εξαιρετική σταρ του κινηματογράφου έχει παντρευτεί δύο φορές. Προς μεγάλη έκπληξη πολλών, ο Daniel Moder δεν ήταν ο μοναδικός της σύζυγος. Ο πρώτος της σύζυγος έγινε ο Lyle Lovett. Ωστόσο, η ερωτική τους ιστορία έληξε μόλις σε δύο χρόνια.

Ο δεύτερος και νυν σύζυγός της είναι ο D. Moder τον οποίο γνώρισε για πρώτη φορά στα γυρίσματα της ταινίας «The Mexican» και μαζί του έγινε ένα από τα πιο ανθεκτικά και μακροβιότερα ζευγάρια. Το 2004 καλωσόρισαν τα δίδυμα παιδιά τους και το 2007 οι σύζυγοι απέκτησαν έναν γιο.

Όντας παγκοσμίου φήμης ηθοποιός και μια από τις πιο όμορφες γυναίκες σύμφωνα με το περιοδικό «People», ζει τη ζωή μιας εντελώς συνηθισμένης γυναίκας και νοικοκυράς παρά τη φήμη και την επιτυχία της. Ακολουθεί τη σωστή προσέγγιση στην ανατροφή των παιδιών της.

Like this post? Please share to your friends: