«Τα μακρύτερα νύχια στον κόσμο!» Αυτή είναι η γυναίκα με τα μακρύτερα νύχια στο βιβλίο των ρεκόρ Γκίνες

Δεν έχει κόψει τα νύχια της από το 1️⃣9️⃣9️⃣7️⃣ και αυτό συνέβη!🧐🤯 Καλύτερα να καθίσετε πριν δείτε την Diana Armstrong! 😱💅 Έχει μεγαλώσει τα νύχια της μέχρι 1️⃣․3️⃣ μέτρα και μπορείτε να δείτε πώς είναι τώρα σε αυτό το άρθρο!👇

Γνωρίστε την Νταϊάνα από τη Μινεσότα, το όνομα της οποίας έχει καταχωρηθεί ακόμη και στο βιβλίο των ρεκόρ Γκίνες για τα μακριά της νύχια. Είτε το πιστεύετε είτε όχι, τα έχει μεγαλώσει μέχρι και 1,3 μέτρα και δεν τα έχει κόψει από το 1997 σύμφωνα με την Daily Star.

Ακόμη και το βιβλίο των ρεκόρ Γκίνες αναγνώρισε την απόλυτη μοναδικότητα και το εξαιρετικό επίτευγμά της. Ο κόσμος συνεχίζει να αναρωτιέται πώς τα καταφέρνει με τις δουλειές του σπιτιού και την προσωπική της υγιεινή υποστηρίζοντας ότι είναι πολλές οι ερωτήσεις, αλλά λίγες οι απαντήσεις.

Η Άρμστρονγκ έγινε ειλικρινής σε συνέντευξή της παραδεχόμενη ότι χρειάζεται επιπλέον χαρτί υγείας για να διευκολύνει τη διαδικασία. Η γυναίκα αποκάλυψε την ιστορία πίσω από το ταξίδι της υπενθυμίζοντας πως η μακαρίτισσα κόρη της συνήθιζε να φροντίζει τα νύχια της και τώρα τα νύχια της είναι αυτά που της την θυμίζουν.

Like this post? Please share to your friends: