“Τα παιδιά της Pretty Woman μεγάλωσαν!” Έτσι μοιάζουν σήμερα τα παιδιά της Roberts και του Moder

Ήταν 37 ετών όταν καλωσόρισε τα δίδυμα! 😮😍 Η Roberts έκανε καταιγισμό στο δίκτυο δείχνοντας τα ήδη μεγάλα παιδιά της, των οποίων τις νέες φωτογραφίες μπορείτε να βρείτε σε αυτό το άρθρο! 👇👇👇

Εκτός από μια εξαιρετικά επιτυχημένη, παγκοσμίου φήμης και επιθυμητή ηθοποιός καθώς και μια από τις πιο πανύψηλες και επιδραστικές προσωπικότητες της βιομηχανίας, η J. Roberts είναι επίσης μια αφοσιωμένη μητέρα τριών παιδιών και μια στοργική νοικοκυρά.

Έχουν περάσει ήδη περίπου δύο δεκαετίες που ο σύζυγός της και εκείνη είναι ευτυχισμένοι παντρεμένοι. Ο άντρας που έγινε ο μεγαλύτερος έρωτας της Pretty Woman είναι ο Daniel Moder. Η εμβληματική σταρ του κινηματογράφου μοιράζεται συχνά αποκλειστικές φωτογραφίες του συντρόφου της και των παιδιών τους.

Τα αξιολάτρευτα δίδυμα παιδιά τους έχουν ήδη κλείσει τα 18, ενώ ο μικρότερος, ο Henry, είναι ακόμα 16 ετών. Για μεγάλο χρονικό διάστημα η Roberts τα έκρυβε από τη δημοσιότητα προστατεύοντας και διατηρώντας έτσι την ιδιωτική τους ζωή.

Η Roberts μοιράζεται συχνά τις απόψεις της σχετικά με το ότι έγινε μητέρα στα 30 της προσθέτοντας ότι αντιμετώπισε ανασφάλειες και δυσπιστία. Ωστόσο, όλα πήγαν καλά χωρίς επιπλοκές και πλέον μπορεί να απολαύσει πλήρως τις χαρές της μητρότητας.

Προκειμένου να μείνουν μακριά από δημοσιογράφους και παπαράτσι, το ζευγάρι αποφάσισε να μετακομίσει από το Λος Άντζελες στο Σαν Φρανσίσκο ελπίζοντας ότι θα μεγαλώσουν καλύτερα τα παιδιά τους και θα τα βοηθήσουν να ξεκινήσουν ένα ταξίδι αυτογνωσίας.

Έχουν ήδη μεγαλώσει και μοιράζονται εκπληκτική ομοιότητα με τους δύο γονείς τους. Η Roberts είναι πάντα εκεί για να τους δείχνει την αμέριστη υποστήριξή της. Η εντυπωσιακή τους εμφάνιση προκαλεί συχνά το ενδιαφέρον του κοινού.

Like this post? Please share to your friends: