“Τεράστιες σακούλες στα μάτια, γκρίζα μαλλιά και ρυτίδες!” Έτσι έχουν αλλάξει τα χρόνια το αμερικανικό μοντέλο Paulina Porizkova

Ήταν μόλις 1️⃣5️⃣ όταν ξεκίνησε την καριέρα της ως μοντέλο και εμφανίστηκε στα Chanel, Christian Dior και Harper’s Bazaar! 😍👏 Όλος ο κόσμος θαμπώθηκε από την αγγελική ομορφιά της, αλλά ο χρόνος πέρασε και είναι ήδη 5️⃣9️⃣! 🧐😲Οι θαυμαστές δύσκολα την αναγνώριζαν με γκρίζα μαλλιά και ρυτιδιασμένο πρόσωπο! 🤨😱 Δείτε τις νέες της φωτογραφίες σε αυτό το άρθρο! 👇

Η αιθέρια γοητεία, η αγγελική ομορφιά και η θηλυκότητα αυτού του μοντέλου και συγγραφέα έστρεψε τα κεφάλια όλων τη δεκαετία 1980-1990. Τόλμησε να μπει στον κόσμο του μόντελινγκ ήδη από την ηλικία των 15 ετών θεωρούμενη ως μία από τις κορυφαίες και πιο επιτυχημένες σταρ της μόδας της οποίας τα μεγάλα απίστευτα ύψη δύσκολα θα μπορούσαν να υπερεκτιμηθούν.

Εκατομμύρια ζήλευαν την απόκοσμη γοητεία της και ήταν δύσκολο να αντισταθεί κανείς και να μην ερωτευτεί αυτή τη ντίβα. Η Paulina πίστευαν ότι διέθετε απίστευτα όμορφα χαρακτηριστικά προσώπου που την ξεχώριζαν και την έκαναν όνειρο για όλους τους άνδρες. Τα χρόνια πέρασαν και φοβόμαστε να πούμε ότι η εμβληματική γυναίκα έχει ήδη κλείσει τα 59 της χρόνια.

Αποφασισμένη να αγκαλιάσει τη φυσική γήρανση χωρίς να στραφεί σε αισθητικούς χειρουργούς και κοσμετολόγους. Η Porizkova έχασε σημαντικά βάρος, απέκτησε ρυτίδες που σχετίζονται με την ηλικία και άφησε τα μαλλιά της να γίνουν εντελώς γκρίζα. Ακόμα και με τόσες “ανεπιθύμητες” αλλαγές, καταφέρνει να κλέβει την καρδιά όλων.

Like this post? Please share to your friends: