«Τεράστιοι μηροί, απώλεια ελαστικότητας!» Η τελευταία έξοδος της εμφανώς στρογγυλεμένης Lady Gaga κάνει πρωτοσέλιδα

Ακόμα και οι πιστοί θαυμαστές της δύσκολα αναγνώριζαν τη Lady Gaga μετά τη δραστική αύξηση του βάρους της! 😬😱 Ενώ φαίνεται τέλεια στο Instagram, η πραγματικότητα είναι λίγο απογοητευτική! 🙄🥱 Η ποπ τραγουδίστρια έχει αφήσει εντελώς τον εαυτό της και δεν είναι πια η ίδια λεπτή καλλονή! ⏳ Κρατήστε την αναπνοή σας πριν δείτε τις νέες της φωτογραφίες σε αυτό το άρθρο! 👇

Παραδόξως, η Lady Gaga απουσιάζει από τις τελευταίες εκδηλώσεις κύρους, γεγονός που έχει προκαλέσει ερωτηματικά. Κάποιοι υποθέτουν ότι ο λόγος της ξαφνικής αποχώρησής της εξαρτάται από την εξάντλησή της και, ίσως, από κάποια προσωπικά ζητήματα. Ωστόσο, μετά την πρόσφατη έξοδό της όλα έχουν ξεκαθαρίσει.

Αντιθέτως, είναι ενεργή στη μουσική βιομηχανία, λαμβάνοντας υπόψη τη νέα της μουσική και μια πολυαναμενόμενη ταινία με τίτλο «The Joker: Madness for Two». Τον τελευταίο καιρό, κρυφοί παπαράτσι απαθανάτισαν την Gaga κατά τη διάρκεια μιας προπόνησης τένις η οποία έδειχνε έντονα σημάδια αύξησης βάρους και απώλειας ελαστικότητας.

Η ποπ τραγουδίστρια συνοδευόταν από τον σύντροφό της, επιχειρηματία Μάικ Πολάνσκι με τον οποίο η σχέση της διαρκεί ήδη 4 χρόνια. Ενώ οι θαυμαστές του περιμένουν να της κάνει πρόταση γάμου στο άμεσο μέλλον, το ζευγάρι φαίνεται ότι εξακολουθεί να παίρνει το χρόνο του για αδιευκρίνιστους λόγους.

Like this post? Please share to your friends: