“Τι απροσδόκητη τροπή!” Η εντελώς νέα εικόνα της Conchita Wurst κάνει πρωτοσέλιδα

Θυμάστε τη νικήτρια της Eurovision του 2014 για την οποία μιλούσε όλο το διαδίκτυο; 🤔🧐 Ο μη συνηθισμένος ερμηνευτής με μούσι αλλά με φόρεμα άλλαξε την εικόνα του και έκλεψε εκατομμύρια καρδιές! 🤯➡️💘 Δείτε πώς εμφανίζεται τώρα σε αυτό το άρθρο! 👇

Δεν υπάρχει σχεδόν κανείς που να μην τον γνωρίζει, τον νικητή της Eurovision του 2014, του οποίου η μη τυποποιημένη εμφάνιση προκάλεσε ερωτήματα και δεν άφησε κανέναν να μείνει αδιάφορος. Όλα τα βλέμματα δεν ήταν σε κανέναν άλλον παρά σε εκείνον καθώς εμφανίστηκε με γυναικείο φόρεμα αλλά είχε μούσι.

Ανεξάρτητα από την ασυνήθιστη εμφάνισή του, εκατομμύρια άνθρωποι ενθουσιάστηκαν με την υπέροχη φωνή του και τις λαμπρές ικανότητές του που έκαναν βαθιά εντύπωση σε απολύτως όλους. Πρόσφατα, νέες φωτογραφίες του ταλαντούχου καλλιτέχνη εμφανίστηκαν στο δίκτυο.

Το θέμα είναι ότι η Conchita έχει αλλάξει ριζικά την εικόνα του και τώρα μας εκπλήσσει με μια πιο αρρενωπή εμφάνιση. Εμφανίστηκε με μούσι, μακριά μαλλιά, με ξεκούμπωτο πουκάμισο και χωρίς να φοράει καθόλου καλλυντικά. Η βίαιη εμφάνισή του έκανε τις καρδιές των κοριτσιών να χτυπήσουν πιο γρήγορα.

“Κανείς δεν το περίμενε αυτό!”, “Γιατί δεν άλλαξες την εικόνα σου νωρίτερα; Είσαι φανταστικός!”, “Πώς μπορούμε να το ξεχάσουμε αυτό;”, “Είναι αυτός που έκλεψε την καρδιά μου για πάντα”, “Θυμάμαι ότι δεν μου άρεσε το 2014. Τώρα, παίρνω τα λόγια μου πίσω!”.

Like this post? Please share to your friends: