“Τι απροσδόκητη τροπή!” Ο Κέβιν Κόστνερ επιβεβαιώνει μια φήμη για την πριγκίπισσα και όλοι λένε το ίδιο πράγμα

Επιτέλους σπάει τη σιωπή και αποκαλύπτει την αλήθεια για τη Lady Di! 💥😲 Ο ηθοποιός αποκαλύπτει την εξομολόγηση που έκανε ο πρίγκιπας και αυτό είναι κάτι που όλοι φοβόμασταν να ακούσουμε! 🤐🤯 Κρατήστε την αναπνοή σας πριν μάθετε λεπτομέρειες που σας κόβουν το σαγόνι σε αυτό το άρθρο! 👇

Ο Κέβιν Κόστνερ συγκαταλέγεται σήμερα σε έναν από τους πιο ξεχωριστούς και πανύψηλους κινηματογραφικούς αστέρες που θυμόμαστε καλύτερα για την ερμηνεία του στις ταινίες “Χορεύει με τους λύκους” και “Ο σωματοφύλακας” που έφεραν την καριέρα του σε νέο επίπεδο.

Για όσους δεν γνωρίζουν, ο ηθοποιός και ο πρίγκιπας γνωρίστηκαν πριν από αρκετά χρόνια. Όπως αναφέρει ο ίδιος, δεν δίστασε ούτε δευτερόλεπτο και δεν μετάνιωσε για τίποτα αργότερα. Δεν είναι γνωστές πολλές λεπτομέρειες για τη συνάντησή τους και πολλά πράγματα παραμένουν ακόμα άγνωστα. Πρόσφατα, ο σταρ του κινηματογράφου μοιράστηκε μια εκπληκτική εξομολόγηση για την εκλιπούσα πριγκίπισσα.

Ο πρωταγωνιστής του “Yellowstone” παραδέχτηκε ότι ο Πρίγκιπας έκανε μια επιθυμία να του μιλήσει.

“Έτυχε να βρίσκομαι στην Αγγλία και έλαβα αυτό το μήνυμα ότι ο πρίγκιπας θα ήθελε να μιλήσει και είπα “Τι;”… και μετά είπα “Εντάξει”. Συναντηθήκαμε σε αυτό το δωμάτιο και ήμασταν μόνοι μας. Ήρθε και δώσαμε τα χέρια… Η πρώτη ατάκα από το στόμα του ήταν, “Ξέρεις, η μαμά μου σε γούσταρε”.

Συνολικά, μίλησαν μεταξύ τους για μισή ώρα. Αν και αρνήθηκε να μπει σε πολλές λεπτομέρειες για τη συνάντησή τους, περιγράφει τη συνάντησή τους ως “γλυκιά”.

Like this post? Please share to your friends: