«Τι βρήκε ο Τζέιμς Μποντ σ’ αυτήν;» Εδώ είναι η απίστευτη ιστορία του Pierce Brosnan και της Keely Smith

Οι θαυμαστές συμβούλευσαν τον Brosnan να βρει μια πιο όμορφη γυναίκα μετά από αυτές τις φωτογραφίες! 😬🙄 Ήταν στο 2️⃣0️⃣0️⃣1️⃣ που παντρεύτηκαν καλωσορίζοντας δύο παιδιά! 😯🥰 Εκατομμύρια άνθρωποι τότε ήταν τρελά ερωτευμένοι με τον Bond του οποίου η μεγαλύτερη αγάπη δεν έγινε άλλη από εκείνη! 🤫💘Δεν θα σταματήσετε να θαυμάζετε όταν δείτε τις φωτογραφίες του αρχείου της σε αυτό το άρθρο! 👇

Είναι από τα πιο διαχρονικά και μακροβιότερα ζευγάρια της show business που διασταυρώθηκαν τη δεκαετία του 1990 παντρεύονται το 2001. Παρά τις δεκαετίες παντρεμένου βίου γεμάτες ανατροπές, δεν έχουν σκοπό να χωρίσουν και ο έρωτάς τους γίνεται χρόνο με το χρόνο ακόμα μεγαλύτερος και βαθύτερος.

Εκατομμύρια τηλεθεατές τον θυμούνται για τον ρόλο του Τζέιμς Μποντ που ανέβασε σε νέο επίπεδο την ψιλόλιγνη καριέρα του. Εδώ και χρόνια είναι ο ιδανικός γόης στην οθόνη και ο πιο επιθυμητός άντρας στον πλανήτη μας. Όσοι τον ονειρεύονταν ως σύζυγο στεναχωρήθηκαν όταν συνειδητοποίησαν ότι η καρδιά του ανήκει σε μία γυναίκα.

Αυτή η τυχερή έγινε η Keely Smith, δημοσιογράφος, συγγραφέας αλλά και τηλεπαρουσιάστρια. Έχουν περάσει ήδη 25 χρόνια που είναι η κάτοχος της καρδιάς του Brosnan. Από σύντροφοι και στενοί φίλοι, μετατράπηκαν σε εραστές που καλωσόρισαν δύο γιους κατά τη διάρκεια του γάμου τους.

Ωστόσο, ο τρόπος με τον οποίο φαίνεται τώρα αφήνει πολλά περιθώρια για να τα επιθυμήσει κανείς. Έχει πάρει κιλά μέσα σε αυτά τα χρόνια και συχνά προκαλεί σάλο. Πολλοί αναρωτιούνται τι βρήκε μέσα της ο γνωστός ηθοποιός. Ωστόσο, μόλις ρίξει κανείς μια ματιά στις φωτογραφίες του αρχείου της, γίνεται αμέσως αντιληπτό γιατί εξακολουθεί να τρελαίνεται για εκείνη.

Like this post? Please share to your friends: