“Τι βρήκε σ’ αυτήν;” Έτσι απαντά ο Χανκς στους μισητούς που επικρίνουν τη σύζυγό του για την εμφάνισή της

Ο κόσμος αποκαλεί τη σύζυγό του “πλαδαρή” και κάπως έτσι αντιδρά σε αυτό ο ηθοποιός! 💬 Η εμφάνισή της προκαλεί παντού σάλο και δεν αφήνει τον Αμερικανό σταρ να μείνει αδιάφορος! 😕🧐Γιατί όλοι την επικρίνουν και γιατί πολλοί πιστεύουν ότι του άξιζε κάτι καλύτερο; 🤔Δείτε περισσότερα σε αυτό το άρθρο! 👇

Οι δρόμοι τους διασταυρώθηκαν για πρώτη φορά στα γυρίσματα της ταινίας Boson Buddies. Ενώ ο κόσμος στα social media συνεχίζει να αποκαλεί τη σύζυγό της “πλαδαρή”, ο Αμερικανός σταρ του κινηματογράφου περιγράφει τη σύντροφό του ως μία από τις πιο κλασικά όμορφες γυναίκες.

Ο Χανκς την παντρεύτηκε το 1985 και έχουν περάσει πάνω από 30 χρόνια που είναι αχώριστοι ως παντρεμένο ζευγάρι. Οι εμβληματικοί σύζυγοι βρίσκονται πλέον στα 60 τους χρόνια. Τώρα μοιράζονται δύο κοινά παιδιά: Chet και Truman.

Αξίζει να προσθέσουμε ότι η Γουίλσον διαγνώστηκε με καρκίνο γεγονός που ενίσχυσε ακόμη περισσότερο τη σχέση τους. Αργότερα εξέφρασε την ειλικρινή ευγνωμοσύνη της στον σύζυγό της για την αμέριστη υποστήριξή του.

Είναι πάντα πρόθυμος να υποστηρίξει τη σύζυγό του όποτε η γυναίκα του αντιμετωπίζει κριτική. Δεν παύει ποτέ να εκφράζει τη δέσμευση, την αφοσίωση και την αμείωτη αγάπη του προς τη σύζυγό της. Ρίτα.

Like this post? Please share to your friends: