“Τι βρήκε σ’ αυτήν αυτός ο καρδιοκατακτητής;”: Αυτή είναι η γυναίκα που έγινε ο μεγαλύτερος έρωτας του Cillian Murphy

Ελάχιστοι έχουν δει τη γυναίκα που έκλεψε την καρδιά του ηθοποιού του “The Peaky Blinders”! 😮🤐 Οι θαυμαστές απογοητεύτηκαν από την επιλογή του ηθοποιού! 😧💔

Μάλλον όλοι γνωρίζουν αυτόν τον επιτυχημένο και ταλαντούχο ηθοποιό από το “The Peaky Blinders”. Ωστόσο, σε ό,τι αφορά την προσωπική του ζωή, ελάχιστοι έχουν δει τη γυναίκα που έκλεψε την καρδιά του Cillian Murphy.

Η ιστορία αγάπης της Yvonne και του ίδιου έχει ήδη διαρκέσει 19 χρόνια. Γνωρίστηκαν για πρώτη φορά ενώ έκαναν διακοπές στην Ινδία και αμέσως ένιωσαν τον ιδιαίτερο δεσμό μεταξύ τους. Εκείνη την εποχή, ο ηθοποιός ήταν μόλις 18 ετών, ενώ η σύντροφός του 22.

Καθόλου δεν άρεσε σε όλους η επιλογή του διάσημου ηθοποιού. Έσπευσαν να εκφράσουν την απογοήτευση και τη δυσαρέσκειά τους.

“Τι βρήκε άραγε σε αυτήν;”, “Γιατί αυτήν; Είχε την ευκαιρία να κερδίσει την καρδιά οποιασδήποτε γυναίκας!”, “Τι απλή και μη ελκυστική γυναίκα!”.

“Δεν είναι καθόλου κατάλληλο ζευγάρι!”, “Δεν το περίμενα αυτό!”, “Είμαι ο μόνος που πιστεύει ότι δεν της αξίζει να είναι στο πλευρό του;”.

Φαίνονται, ωστόσο, ευτυχισμένοι παντρεμένοι και αρμονικοί μεταξύ τους.

Εσείς τι πιστεύετε;

Like this post? Please share to your friends: