“Τι βρήκε σ’ αυτήν;” Ο Τζέικ Γκίλενχαλ αποκαλύπτει την κοπέλα του κατά τη διάρκεια δημόσιας εμφάνισής του

Έδειξε την κοπέλα του και άφησε τους πάντες άφωνους! 😮🤐Ποιος έκλεψε την καρδιά του Αμερικανού ηθοποιού και γιατί όλοι πιστεύουν ότι του άξιζε κάτι καλύτερο; 🧐🤫 Παρουσίασε για πρώτη φορά τη σύντροφό του και σήκωσε μερικά φρύδια! 🤔😤Δείτε σε αυτό το άρθρο την κοπέλα στην οποία ανήκει η καρδιά του κινηματογραφικού σταρ! 👇

Η εμφάνιση του Jake Gyllenhaal στην πρεμιέρα της νέας του ταινίας “Roadhouse” άφησε έντονη εντύπωση σε όλους. Για όσους δεν γνωρίζουν, πρόκειται για το ριμέικ της κλασικής ταινίας του 1989. Το πιο ενδιαφέρον είναι ότι συνοδευόταν από τη φίλη του, το μοντέλο Jeanne.

Ο γνωστός ηθοποιός ήταν ντυμένος με μαύρο κοστούμι, γαλάζιο πουκάμισο και κίτρινη γραβάτα που ταίριαζε απόλυτα με το σύνολο που επέλεξε. Ήταν ορατό ακόμη και με γυμνό μάτι ότι το ζευγάρι βρήκε την ευτυχία και την αρμονία μαζί. Όσον αφορά την Jeanne, η επιλογή της έπεσε σε ένα κομψό φόρεμα μέχρι το πάτωμα με βαθύ ντεκολτέ.

Είχε ελαφρύ μακιγιάζ το οποίο απλώς τόνιζε τη θηλυκότητα και τα λεπτά χαρακτηριστικά του προσώπου της. Αξίζει να αναφέρουμε ότι το ειδύλλιο μεταξύ τους πιστεύεται ότι ξεκίνησε το 2018 όπου και εθεάθησαν για πρώτη φορά στη Νέα Υόρκη και το Παρίσι.

Μόνο μετά από τρία χρόνια επιβεβαίωσαν επίσημα τις φήμες και ανακοίνωσαν τη σχέση τους.

Like this post? Please share to your friends: