“Τι εκπληκτική μεταμόρφωση!”: McCarthy που έχασε 40 κιλά άφησε τους πάντες άφωνους

Οι θαυμαστές δύσκολα αναγνώρισαν την ηθοποιό Mccarthy μετά τη δραστική απώλεια βάρους της 😱😳
Δεν υπάρχει, μάλλον, κανείς που να μην γνωρίζει αυτή την ταλαντούχα, επιτυχημένη και χαρισματική ηθοποιό, η οποία είναι μία από τις πιο ακριβοπληρωμένες ηθοποιούς σύμφωνα με το Forbes και έχει προταθεί ακόμα και για Όσκαρ. Το βάρος της έχει λειτουργήσει ως ένα από τα χαρακτηριστικά της που τη διακρίνουν.

Η Mccarthy είχε πάντα αυτοπεποίθηση και δεν είχε κόμπλεξ και ανασφάλειες. Για εκείνη, φαινόταν πανέμορφη, ωστόσο ήταν θέματα υγείας που την οδήγησαν να χάσει βάρος. Υπό την επίβλεψη ενός διατροφολόγου, άρχισε να ακολουθεί μια σωστή διατροφή.
Το βασικό της διαιτολόγιο περιείχε κυρίως πρωτεΐνες, φρούτα, λαχανικά και σταμάτησε να καταναλώνει καθόλου fast food και ζαχαρούχα προϊόντα.

Ως μορφή δραστηριότητας, δοκίμασε να ασχοληθεί και με το kickboxing. Ως αποτέλεσμα της ισχυρής θέλησης και της αποφασιστικότητάς της, έχασε 40 κιλά και τώρα μοιάζει εντελώς αγνώριστη.

Εκτός από την απώλεια βάρους, απέκτησε ακόμα περισσότερη γοητεία και θηλυκότητα σύμφωνα με πολλούς από τους θαυμαστές της. Είναι πλέον πιο ενεργητική και ενθουσιώδης.

Για όσους ενδιαφέρονται, ζυγίζει περίπου 70 κιλά.

Like this post? Please share to your friends: