“Τι μας κρύβει το Παλάτι;” Η τελευταία ενημέρωση για τον πρίγκιπα και την αναφερόμενη ερωμένη του Rose Hanbury προκάλεσε αντιδράσεις

Σπάσιμο! 🔥Επιβεβαιώθηκε η ερωτική σχέση της φίλης της Middleton και του πρίγκιπα που αναφέρθηκε! 😲🤫Αυτά είναι όσα γνωρίζουμε μέχρι στιγμής για την πλήρη ιστορία του πρίγκιπα και της Hanbury!🧐 Να είστε έτοιμοι να εκπλαγείτε! 😉Για περισσότερες λεπτομέρειες – δείτε το άρθρο!👇

Η βασιλική οικογένεια δεν έπαψε ποτέ να “περιβάλλεται” από κουτσομπολιά τα οποία δεν σβήνουν ποτέ εντελώς. Μία από τις πιο σκανδαλώδεις φήμες αφορά μια σχέση μεταξύ του πρίγκιπα και της φίλης της πριγκίπισσας, Rose Hanbury. Οι φήμες αυτές άρχισαν να εξαπλώνονται ακόμη περισσότερο, ειδικά μετά την εγχείρηση στην κοιλιά της Κέιτ και την μετέπειτα εξαφάνισή της.

Όταν το Παλάτι θέλησε να διαβεβαιώσει το κοινό ότι η πριγκίπισσα ήταν καλά, κανείς δεν τους πίστεψε, αφού στην πραγματικότητα δεν παρείχαν κανένα στοιχείο και καμία λεπτομέρεια. Ο κόσμος αμφισβήτησε την ειλικρίνειά τους. Ακολούθησε μια φωτογραφία που μοιράστηκε η Middleton όπου δεν φορούσε τη βέρα της.

Ήταν πίσω στο 2019 όταν το δημοσίευμα In Touch ανέφερε ότι μπορεί να είχε σχέση με την R. Hanbury. Για όσους δεν γνωρίζουν, η Rose και ο σύζυγός της ζουν κοντά στους βασιλικούς συζύγους σε ένα σπίτι με 106 δωμάτια.

Like this post? Please share to your friends: