“Τι της βρήκε ο ηθοποιός;”: Ντε Νίρο σε “ειλικρινείς” φωτογραφίες

Παπαράτσι βιντεοσκόπησε κατά λάθος τη νεαρή σύζυγο του Ντε Νίρο χωρίς μακιγιάζ και φίλτρα😱😱😱

Ιδού η γυναίκα που, είτε το πιστεύετε είτε όχι, γέννησε πρόσφατα το 7ο παιδί του ηθοποιού. Όσο κι αν φαίνεται απίστευτο, ο μεγάλος σταρ του κινηματογράφου ήταν 79 ετών όταν οι σύζυγοι υποδέχτηκαν το νεογέννητο.

Η ριψοκίνδυνη απόφασή τους να γίνουν γονείς σε αυτή την ηλικία προκάλεσε γρήγορα ανάμεικτες απόψεις στο διαδίκτυο. Το γεγονός ότι ο άντρας έγινε ξανά πατέρας έκανε πάταγο στους θαυμαστές του.

Οι φωτογράφοι δεν έχασαν την ευκαιρία να τους απαθανατίσουν σε ένα ρομαντικό ραντεβού, ενώ απολάμβαναν τις διακοπές τους. Οι παπαράτσι έδειξαν πώς είναι η αγαπημένη του σύζυγος σε αρετουσάριστες φωτογραφίες.

Οι φωτογραφίες έγιναν αμέσως viral και έγιναν θέμα συζήτησης. Το θέμα είναι ότι οι θαυμαστές δεν περίμεναν να τη δουν χωρίς μακιγιάζ και φίλτρα. Κάποιοι ανησυχούν για το ποιος θα φροντίζει το παιδί τους όταν θα γίνουν ηλικιωμένοι παππούδες και γιαγιάδες.

Ο κόσμος έχει ανάμεικτες απόψεις για την ένωσή τους. Αυτό το μη τυπικό ζευγάρι δεν παύει να αντιμετωπίζει την κριτική της διεθνούς κοινότητας.

Μη διστάσετε να μοιραστείτε τη γνώμη σας παρακάτω!

Like this post? Please share to your friends: