“Τι τυχερός άνθρωπος!” Αυτό που μοιάζει η Blake Lively μετά από 4 τοκετούς αφήνει τους πάντες άφωνους

Εμφανίστηκε με μπικίνι και τώρα όλοι αποκαλούν τον σύζυγό της “τυχερό άντρα”! 😏🤌Θα έπρεπε να είναι παράνομο να φαίνεσαι τόσο καυτή μετά από 4️⃣ τοκετούς και να είσαι 3️⃣6️⃣ ετών! 🤭❤️‍🔥 Reynolds γίνεται ειλικρινής και μοιράζεται ειλικρινείς σκέψεις για τη Lively ως σύζυγό του! 🧐🤫 Για περισσότερα – δείτε το άρθρο! 👇

Ένα από τα πιο υποδειγματικά και αξιέπαινα ζευγάρια της show business είναι η B. Lively και ο R. Reynolds. Οι δρόμοι τους διασταυρώθηκαν για πρώτη φορά στα γυρίσματα της ταινίας “Green Lantern” και άρχισαν να βγαίνουν ένα χρόνο αργότερα. Οι δυο τους ενώθηκαν με τα δεσμά του γάμου στις 9 Σεπτεμβρίου 2012. Οι σύζυγοι έχουν καλωσορίσει τέσσερις κόρες και η τέταρτη ήρθε στον κόσμο μόλις πρόσφατα.

Τον τελευταίο καιρό, η εμβληματική ηθοποιός ποζάρει με λευκό κοντομάνικο τοπ και λεπτό σλιπ αποτυπώνοντας την ανάρτηση: “summer lovin’.. had me a blast”.

Ήταν στις 9 Σεπτεμβρίου που γιόρτασαν τη δέκατη επέτειο του γάμου τους και, ακόμα και μετά από τόσα χρόνια, εξακολουθούν να παραμένουν αχώριστοι.

Ο άνδρας δεν χάνει ευκαιρία να δείξει όλη του την ευγνωμοσύνη στη σύζυγό του για την αμέριστη υποστήριξη και αφοσίωσή της. Δεν έχει αναφέρει ούτε μία φορά ότι δεν θα μπορούσε καν να φανταστεί ότι είναι πατέρας ενός γιου νιώθοντας ευλογημένος που έχει τα 4 κορίτσια του.

“Πρέπει να το ξαναπώ… Είσαι το κέντρο κάθε εμπειρίας που έχει αυτή η οικογένεια. Εκτιμώ την αγάπη και το φως που φέρνετε λαθραία σε κάθε δευτερόλεπτο της ζωής μας. Σε αναγνωρίζω στα μάτια των παιδιών μας”.

Like this post? Please share to your friends: