“Τον νιώθω πάντα δίπλα μου!” Η Πάρις Τζάκσον γίνεται ειλικρινής για τον εκλιπόντα πατέρα της και αποκαλύπτει όλη την αλήθεια

Στο 1️⃣9️⃣9️⃣8️⃣ ο Τζάκσον καλωσόρισε τη μοναχοκόρη του! 😮😍 Ο αείμνηστος μουσικός ονειρευόταν να προστατεύσει τα παιδιά του με κάθε κόστος, αλλά η μοίρα είχε άλλα σχέδια γι’ αυτόν! 😩💔Έχουν περάσει χρόνια μετά το θάνατο του βασιλιά της ποπ και η κόρη του επιτέλους σπάει τη σιωπή της!🤫Δείτε τι αποκάλυψε η Paris σε αυτό το άρθρο!👇

Το σημερινό άρθρο αφορά το δεύτερο παιδί του Jackson, την Paris, η οποία έγινε η μοναδική κληρονόμος του βασιλιά της Pop. Η κόρη του θρυλικού μουσικού έχει παραδεχτεί ότι περνάει δύσκολες στιγμές μετά τον τραγικό θάνατο του πατέρα της και συχνά μοιράζεται τις απόψεις της με τους υποστηρικτές τους στο διαδίκτυο.

Δεν υπάρχει σχεδόν κανείς που θα αμφισβητήσει την ταυτότητά του. Ήταν αναμφισβήτητα από τους πιο επιδραστικούς, πανύψηλους και θρυλικούς τραγουδιστές που ξεκίνησαν μια νέα εποχή στον μεγάλο κόσμο της μουσικής. Το είδωλο είχε τρία παιδιά τα οποία ήθελε να προστατεύσει με κάθε κόστος. Ωστόσο, η μοίρα του είχε ετοιμάσει κάτι άλλο.

Τα απίστευτα ύψη της καριέρας του και τα επιτεύγματά του του χάρισαν επάξια τον τίτλο του “βασιλιά της ποπ” που δεν είχε όμοιό του εκείνη την εποχή και του οποίου η σημαντική συμβολή δύσκολα μπορεί να υπερεκτιμηθεί. Ωστόσο, ο κόσμος αναγκάστηκε να τον αποχαιρετήσει το 2009 με τον τραγικό του θάνατο.

Ο θάνατός του άφησε εκατομμύρια ανθρώπους σε δάκρυα και θλίψη και ακόμη και σήμερα κάποιοι δεν μπορούν να αποδεχτούν το γεγονός ότι το είδωλό τους δεν είναι πια μαζί τους. Όταν έφυγε από τη ζωή, πολλά ελικόπτερα ακολούθησαν αυτά που μετέφεραν τη σορό του από το νοσοκομείο του Λος Άντζελες. Τώρα, η προσοχή της κοινής γνώμης έχει στραφεί στην οικογένειά του.

Όσον αφορά την Paris, έχει βρεθεί στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος από τα νεανικά της χρόνια. Προς το παρόν, εργάζεται σκληρά για να βρει τη δική της θέση και να πετύχει, ανεξάρτητα από το γεγονός ότι είναι κόρη του Τζάκσον. Για ένα διάστημα, αντιμετώπιζε ακόμη και μια ψυχική κατάσταση, αλλά έχει ήδη αναρρώσει πλήρως.

Ο αδελφός του και εκείνη κρατήθηκαν μακριά από τα μάτια του κοινού μέχρι την έκτη τάξη. Είχαν διδαχθεί στο σπίτι, αφού ο Μάικλ ήθελε να διατηρήσει την ιδιωτική τους ζωή. Κάθε φορά που έβγαιναν έξω, τα κεφάλια τους ήταν καλυμμένα με κασκόλ.

Η Paris παραδέχεται ότι ο μπαμπάς της τους έμαθε πώς να δίνουν μεγάλη σημασία στο να δουλεύουν σκληρά για να παίρνουν αυτό που θέλουν και να μην παίρνουν τα πράγματα ως δεδομένα. Έπρεπε να κερδίζουν τα παιχνίδια διαβάζοντας βιβλία και δεν ήταν το να παίρνουν πράγματα αυτόματα. Η Paris ήταν μόλις 11 ετών όταν πέθανε ο πατέρας της και έγινε η μεγαλύτερη απώλεια που είχε ποτέ.

“Από τότε που γεννήθηκα, ο μπαμπάς ήταν ο καλύτερος πατέρας που θα μπορούσες ποτέ να φανταστείς. Και ήθελα απλώς να του πω ότι τον αγαπώ πάρα πολύ”.

Like this post? Please share to your friends: