“Τον πέρασαν για ζητιάνο!” Το πρόσφατο outing του Κλιντ Ίστγουντ γίνεται πρωτοσέλιδο

Οι θαυμαστές πέρασαν τον Ίστγουντ για άστεγο στις νέες φωτογραφίες των παπαράτσι! 😬😱Τα παραμελημένα μαλλιά του, τα γένια του και τα ατημέλητα ρούχα του προκάλεσαν ανησυχίες! 🤔😦 Όλοι άρχισαν να προσεύχονται για τον θρυλικό ηθοποιό! 🙏💔Τι του συνέβη και γιατί ανησυχούν όλοι; 🧐 Για τις απαντήσεις – δείτε το άρθρο! 👇

Η δημόσια εμφάνιση ενός από τους πιο διαβόητους, αξιέπαινους και εξαιρετικά επιτυχημένους ηθοποιούς του Χόλιγουντ προκάλεσε αναστάτωση στους χρήστες του δικτύου. Ο 93χρονος θρύλος του κινηματογράφου παρευρέθηκε σε μια αξιοσημείωτη εκδήλωση και η ατημέλητη εμφάνισή του προκάλεσε πολλά ερωτήματα.

Η επιλογή του σταρ του κινηματογράφου έπεσε σε ριγέ πουκάμισο, γκρι σακάκι, κλασικό παντελόνι με ζώνη και αθλητικά παπούτσια. Ο Ίστγουντ φαινόταν να έχει ξεχάσει να ξυρίσει τα γένια του εδώ και καιρό. Τα φουντωτά γκρίζα γένια του και τα υπερβολικά μαλλιά του δεν διέφυγαν επίσης της προσοχής κανενός.

Παραδόξως, περιηγήθηκε στην εκδήλωση ομαλά και με άνεση. Ήταν μέρος της περιοδείας για τα 90ά γενέθλια της Dr. Goodall και ονομαζόταν “Λόγοι για την ελπίδα”. Η ενασχόλησή του με τις τέχνες και την υπεράσπιση του περιβάλλοντος επαινείται και εκτιμάται ιδιαίτερα. Το αναντικατάστατο στίγμα του και η συμβολή του στο Χόλιγουντ με τους σπουδαίους ρόλους του δύσκολα μπορεί να υπερεκτιμηθεί.

Πρόσφατα εθεάθη κατά τη διάρκεια γυρισμάτων στη Γεωργία για την επερχόμενη ταινία του “Juror No. 2”. Ακόμα δεν έχει σχέδια να “αποσυρθεί” από την καριέρα του δείχνοντας ότι δεν πρόκειται να μείνει πίσω.

Like this post? Please share to your friends: