“Του άξιζε κάτι καλύτερο!” Ο Τζορτζ Κλούνεϊ απαντά σε όλους τους κακεντρεχείς που επικρίνουν την εμφάνιση της συζύγου του

Οι θαυμαστές επιτίθενται στη σύζυγο του Κλούνεϊ αποκαλώντας την “άσχημη” για τα πόδια της στις πρόσφατες φωτογραφίες των παπαράτσι! 😱😬Τα πολύ αδύνατα πόδια της Άμαλ προκάλεσαν αρνητικά σχόλια!🤬😤 Έτσι αντέδρασε ο θρυλικός ηθοποιός στην κριτική! 🧐Για τις πολυσυζητημένες φωτογραφίες – δείτε το άρθρο! 👇

Εκτός από σύζυγος του G. Clooney, η Amal είναι γνωστή δικηγόρος ανθρωπίνων δικαιωμάτων. Γεννήθηκε στις 3 Φεβρουαρίου 1978 στη Βηρυτό του Λιβάνου και καθιερώθηκε ως σημαντική υπέρμαχος της δικαιοσύνης. Όσον αφορά τις σπουδές της, σπούδασε νομικά στο Πανεπιστήμιο της Οξφόρδης και στη Νομική Σχολή του Πανεπιστημίου της Νέας Υόρκης.

Τα θέματα με τα οποία ασχολείται ευρέως είναι τα εγκλήματα πολέμου, η γενοκτονία καθώς και οι παραβιάσεις των ανθρωπίνων δικαιωμάτων. Πρόσφατα ασχολήθηκε με την εκπροσώπηση της Nadia Murad, μιας γυναίκας Yazidi που επέζησε από τη φυλάκιση του ISIS.

Ο κόσμος τη γνωρίζει για τις φιλανθρωπικές της προσπάθειες και την αφοσίωσή της στο να κάνει μια θετική διαφορά στον κόσμο. Ανάμεσα στα σχέδιά της είναι η μείωση της βίας στις ζώνες κρίσης. Ο γάμος της με τον ηθοποιό την έχει εκτοξεύσει στο προσκήνιο της δημοσιότητας.

Η καριέρα της Amal εκτείνεται στο δίκαιο, τον ακτιβισμό και τη φιλανθρωπία, τα οποία αντικατοπτρίζουν τον επαγγελματισμό και τη δέσμευσή της. Ήταν το 2014 όταν ο Κλούνεϊ της έκανε πρόταση γάμου και σύντομα παντρεύτηκαν σε έναν γάμο που έγινε σταρ στη Βενετία της Ιταλίας.

Παρά το απίστευτο ταλέντο και την ευελιξία της, ο κόσμος συχνά την επικρίνει για την εμφάνισή της, πιο συγκεκριμένα για τα πολύ αδύνατα πόδια της. Κάποιοι μάλιστα την έχουν αποκαλέσει “άσχημη”, κάτι που φυσικά δεν διέφυγε της προσοχής του θρυλικού άνδρα.

Ο ίδιος δεν παύει ποτέ να υπερασπίζεται τη σύζυγό του τονίζοντας τη νοημοσύνη, την εμπειρία και τη γενναιοδωρία της. Εξακολουθεί να γοητεύεται από την εξαιρετική ομορφιά και γοητεία της.

 

Like this post? Please share to your friends: