“Το αντίγραφο της κιβωτού του Νώε!” Ένας εργολάβος κατασκευάζει μια τεράστια κιβωτό και προσελκύει τουρίστες σε όλο τον κόσμο

Ο ξυλουργός ξοδεύει 20 χρόνια χτίζοντας μια γιγαντιαία κιβωτό και αφήνει τους πάντες άφωνους με το τελικό αποτέλεσμα! 😱👏 Ας δούμε αυτό το δημιούργημα και ας βυθιστούμε στην ατμόσφαιρά του! 🧐🫠 Δείτε το αποκλειστικό υλικό σε αυτό το άρθρο! 👇👇👇

Το σημερινό άρθρο αφορά τον εργολάβο που μεγάλωσε στο Νόορντ-Χολάνδη. Ήταν πεπεισμένος ότι προοριζόταν να κατασκευάσει μια τεράστια κιβωτό που θα βοηθούσε τους ανθρώπους να επιβιώσουν από μια τρομερή πλημμύρα.

Ήταν ιδιαίτερα εμπνευσμένος από την κιβωτό του Νώε και μπορεί κανείς να πει ότι το δημιούργημά του είναι μια απομίμηση. Προκειμένου να δημιουργήσει το ακριβές αντίγραφο, διάβασε τη Βίβλο, παρακολούθησε πολλές ταινίες και έλαβε πολλές πληροφορίες για την αυθεντική κιβωτό.

Άρχισε να σχεδιάζει και να κατασκευάζει τη δική του, την κιβωτό του Γιόχαν, με τη βοήθεια βοηθών. Σήμερα είναι ένα τεράστιο έκθεμα με πολλούς ορόφους και προσελκύει τουρίστες.

Διαθέτει επίσης κινηματογράφο και εστιατόριο όπου μπορούν να πραγματοποιηθούν επαγγελματικές συναντήσεις, ακόμη και γάμοι. Ρίξτε μια ματιά και μοιραστείτε μαζί μας τις εντυπώσεις σας!

Like this post? Please share to your friends: