«Το γοτθικό ζευγάρι τότε και τώρα!» Αυτό συνέβη στους μη τυποποιημένους νεόνυμφους χρόνια αργότερα

Μπορείτε να θυμηθείτε το μη τυποποιημένο ζευγάρι για το οποίο μιλούσε ο κόσμος πριν από χρόνια; 🧐🤔Οι γαμήλιες φωτογραφίες της μισογκρεμισμένης νύφης με τα σκουλαρίκια και του ασπρομάλλη γαμπρού έχουν κάνει εδώ και καιρό πρωτοσέλιδα! 💥 Μια δεκαετία έχει περάσει και ένα από τα πιο ασυνήθιστα ζευγάρια του κόσμου έχει αλλάξει μέχρις αγνώστου, του οποίου τις νέες φωτογραφίες μπορείτε να βρείτε σε αυτό το άρθρο! 👇

Μόλις πριν από μερικά χρόνια όλο το διαδίκτυο μιλούσε για αυτό το ασυνήθιστο ζευγάρι που η μη συνηθισμένη εμφάνισή του τους ξεχώριζε καταγράφοντάς τους ανάμεσα στους πιο ασυνήθιστους νεόνυμφους όλων των εποχών. Πολλοί θα θυμούνται ότι οι γαμήλιες φωτογραφίες τους έκαναν την εμφάνισή τους σε όλο το δίκτυο.

Ο κόσμος αναρωτιόταν πώς τους άλλαξαν τα χρόνια και πώς εμφανίζονται σήμερα. Ήταν το ανεπίσημο στυλ τους και η μη παραδοσιακή προσέγγιση του γάμου που προκάλεσε το ενδιαφέρον. Η νύφη εμφανιζόταν με ωχρό λευκό δέρμα, ημίψηλη, με σκουλαρίκια και, παραδόξως, με μαύρο νυφικό, ενώ ο γαμπρός ήταν στα λευκά και είχε μακριά κατάλευκα μαλλιά.

Όσο κι αν φαίνεται περίεργο, άλλαξαν πέρα για πέρα και καλωσόρισαν ακόμη και παιδιά. Το να πούμε ότι η κοπέλα έχει υποστεί δραστική μεταμόρφωση δεν είναι τίποτα να πούμε. Έχει μετατραπεί σε μια ωραία ώριμη γυναίκα με κομψά ξανθά μαλλιά, ενώ ο άντρας εξακολουθεί να έχει μακριά μαλλιά.

Τα πρόσφατα οικογενειακά τους στιγμιότυπα έλιωσαν τις καρδιές όλων και οι χρήστες του δικτύου έσπευσαν να αφήσουν σχόλια όπως,

«Σαν δύο εντελώς διαφορετικά ζευγάρια!», «Αγνώριστοι!», «Πόσο καιρό κοιμόμαστε;», «Ο χρόνος αλλάζει τα πάντα».

Like this post? Please share to your friends: