Το ζευγάρι ανακαινίζει ριζικά το ετοιμόρροπο μονόχωρο διαμέρισμά του και ξεπερνά τις προσδοκίες όλων

Οι γείτονες αποκαλούσαν το παλιό μας διαμέρισμα 2️⃣1️⃣ τετραγωνικών μέτρων “μια οφθαλμαπάτη”, μέχρι που ο σύζυγός μου και εγώ το ανακαινίσαμε και τους αφήσαμε άφωνους! 🤩👏Τη στιγμή που το δείξαμε μετά την ανακαίνιση, ήθελαν τα λόγια τους πίσω! 😉😁Γίναμε αστέρια του διαδικτύου μετά την κοινοποίηση των φωτογραφιών πριν-μετά τις οποίες μπορείτε να βρείτε σε αυτό το άρθρο! 👇

Όλοι κορόιδευαν τους συζύγους όταν άνοιξαν τις πόρτες του διαμερίσματός τους το εμβαδόν του οποίου δεν ξεπερνούσε τα 21 τετραγωνικά μέτρα. Αρχικά, προκλήθηκαν γέλια μεταξύ των γειτόνων που δεν είχαν ιδέα πώς θα μετακόμιζαν και θα ζούσαν εκεί οι νέοι ιδιοκτήτες. Ωστόσο, το ζευγάρι είχε άλλα σχέδια.

Δεδομένου ότι το διαμέρισμα φαινόταν να είναι εντελώς “γυμνό” με τοίχους σε αποσύνθεση, χωρίς ανακαίνιση και ανάγκες, δεν είχαν άλλη επιλογή από το να ξεκινήσουν αμέσως την ανακαίνισή του. Η αρχική του κατάσταση άφηνε πολλά περιθώρια και ήταν κυριολεκτικά αδύνατο να ζήσει κανείς εκεί. Έτσι, δεν έχασαν χρόνο και ξεκίνησαν.

Δεδομένου ότι ο διάδρομος ήταν μόλις 7 τετραγωνικά μέτρα, αποφασίστηκε να “φτιάξουν” εκεί και την κουζίνα. Για τους τοίχους επιλέχθηκε το κλασικό λευκό και το ταβάνι βάφτηκε σε γκρι και πράσινες αποχρώσεις. Για το δάπεδο επιλέχθηκε το τυπικό laminate. Ένα σύστημα αποθήκευσης εγκαταστάθηκε απέναντι από την μπροστινή πόρτα, όπου τοποθέτησαν ένα πλυντήριο ρούχων.

Μπορεί επίσης να δει κανείς μια ντουλάπα στα αριστερά του οικιακού κλεισίματος. Επιλέχθηκε ένα λευκό σετ κουζίνας το οποίο ταιριάζει απόλυτα με το συνολικό εσωτερικό. Το ψυγείο είναι μικρό και κρύβεται πίσω από τις χαμηλότερες προσόψεις. Πάνω από αυτό εμφανίστηκε ένας φούρνος μικροκυμάτων. Υπάρχει μια μικρή ομάδα τραπεζαρίας κατά μήκος του τοίχου.

Όσον αφορά την κρεβατοκάμαρα, διαθέτει ένα μεγάλο διπλό κρεβάτι με πορτοκαλί ταπετσαρία. Το κρεβάτι διαθέτει επίσης έναν μηχανισμό ανύψωσης χάρη στον οποίο διαθέτει κάποιο επιπλέον αποθηκευτικό χώρο. Υπάρχουν πορτοκαλί καμάρες με καθρέφτη στα αριστερά του κρεβατιού που δημιουργούν ένα ιδιαίτερο εφέ.

Για το μπάνιο, επέλεξαν δύο είδη πλακιδίων και δύο είδη χρώματος. Φάνηκε να είναι η καλύτερη δυνατή επιλογή εδώ. Οι μαύρες λεπτομέρειες που κάνουν αντίθεση εδώ είναι πινελιές. Επίσης, αντί για μια κανονική μπανιέρα, έδωσαν την προτίμησή τους σε ένα ντους.

Like this post? Please share to your friends: