«Το κορίτσι με το πρόσωπο κούκλας τότε και τώρα!» Έτσι μοιάζει και ζει σήμερα η Aira, ένα παιδί που μοιάζει με Barbie

Ήταν 2️⃣ όταν ο κόσμος την αποκαλούσε το κορίτσι με το πιο όμορφο πρόσωπο! 💘😮Τα πρακτορεία μοντέλων δεν περίμεναν να μεγαλώσει και άρχισε να κερδίζει χρήματα ακόμα από παιδί! 😉 Ο χρόνος πέρασε και η πραγματική Barbie είναι αγνώριστη! 🧐😲 Έχει πάρει βάρος και έχει χάσει την αγγελική ομορφιά της, της οποίας τις νέες φωτογραφίες μπορείτε να δείτε σε αυτό το άρθρο! 👇

Η εκπληκτική και μαγευτική ομορφιά αυτού του κοριτσιού καθήλωσε εκατομμύρια ανθρώπους όταν ήταν ακόμα μικρό παιδί. Το όνομά της έγινε γνωστό σε κάθε μέρος του πλανήτη ως ένα από τα ομορφότερα κορίτσια που ονομάστηκε «Barbie-girl». Οι φωτογραφίες της έγιναν αμέσως viral το δίκτυο και τράβηξαν την προσοχή των χρηστών του δικτύου.

Κάποιοι θαύμαζαν ειλικρινά την απίστευτη ομορφιά της Aira, ενώ οι άλλοι κατηγορούσαν τους γονείς της ότι της κατέστρεψαν την παιδική της ηλικία παίρνοντας της εκείνα τα ανέμελα χρόνια, επεξεργάζονταν τις φωτογραφίες της και την ανάγκαζαν να φοράει συνέχεια full makeup. Κανένας φωτογράφος δεν μπορούσε να μείνει αδιάφορος απέναντί της και άρχισε να κερδίζει χρήματα σε νεαρή ηλικία.

Ωστόσο, καθώς μεγάλωνε έπαψε να μοιάζει με το ίδιο κουκλίστικο κορίτσι με τα ιδανικά χαρακτηριστικά. Τώρα, είναι μια έφηβη που έχει πάρει βάρος και έπαψε να είναι το ίδιο δημοφιλές και επιτυχημένο κορίτσι. Έχει γίνει ένα συνηθισμένο παιδί. Κάποιοι έχουν την άποψη ότι εξακολουθεί να αξίζει τον τίτλο «ένα από τα πιο όμορφα κορίτσια του κόσμου».

Like this post? Please share to your friends: