«Το κορίτσι-Μπάρμπι τότε και τώρα!» Αυτό συνέβη στο κορίτσι που μοιάζει με κούκλα και πώς μοιάζει και ζει σήμερα

Στο 2️⃣0️⃣1️⃣7️⃣ οι άνθρωποι την αποκαλούσαν «το ομορφότερο κορίτσι στον πλανήτη»!💘 Τα γαλανά μάτια της Νάστια που μοιάζουν με ωκεανό και τα αγγελικά χαρακτηριστικά της την έκαναν μοντέλο ακόμα και από παιδί! 😮😍 Ήταν επίσημα το 5️⃣th πιο όμορφο παιδί στον κόσμο! 🤫 Τα χρόνια πέρασαν και έχει ήδη μεγαλώσει της οποίας τις νέες φωτογραφίες μπορείτε να βρείτε σε αυτό το άρθρο! 👇

Είναι αυτονόητο ότι όλα τα παιδιά είναι μοναδικά και απολύτως όμορφα. Ωστόσο, υπάρχουν εκείνα που μαγνητίζουν εκατομμύρια ανθρώπους με τα εξαιρετικά διαμορφωμένα χαρακτηριστικά τους και την απόκοσμη γοητεία τους. Το σημερινό μας άρθρο αναφέρεται σε ένα από αυτά: τη Nastia Knyazeva.

Το όνομά της εμφανίστηκε ανάμεσα σε εκείνα των πιο όμορφων παιδιών στον κόσμο το 2017. Η αγγελική ομορφιά της την ξεχώριζε από όλες τις συνομήλικές και συμμαθήτριές της. Κανείς δεν μπορούσε να μείνει σιωπηλός και να την προσπεράσει αδιάφορα. Ακόμα ως παιδί, τράβηξε την προσοχή διαφόρων φωτογράφων και πρακτορείων μοντέλων.

Δέχονταν συνεχώς διαφημιστικές και προτάσεις για μόντελινγκ και οι άνθρωποι προέβλεπαν ένα λαμπρό μέλλον για εκείνη. Αξίζει να αναφέρουμε ότι έχει συνεργαστεί με μάρκες όπως Mischka Aoki, Street Beat Kids και Kia Motos. Η Nastia απέκτησε γρήγορα δημοτικότητα και πάνω από μισό εκατομμύριο άνθρωποι έγιναν συνδρομητές της τότε.

Το πρόσωπό της έχει κοσμήσει το εξώφυλλο πολλών έγκριτων περιοδικών. Τα χρόνια έχουν περάσει και ιδού μερικές ενημερώσεις. Η Nastia είναι ήδη 12 ετών και το να πούμε ότι δεν είναι λιγότερο όμορφη δεν είναι τίποτα. Κάποιοι ισχυρίζονται ότι απέκτησε ακόμη περισσότερη γοητεία και χάρη με τα χρόνια.

Like this post? Please share to your friends: